@churalliya

Tuesday, October 18, 2011

Tanda-tanda penuaan

Ada kaitan dengan intro entry sebelum :)

Gigih dan bersusah payah keluar time lunch tadi semata-mata nak amek claim papa-jit kat toyota servis. Claim tow truck hari tu.

Bayangkan mekchu terpaksa korbankan masa makan, korbankan masa rehat dan korbankan masa nak tgk sofiyya kat tonton semata-mata demi claim tersebut..

Ingatkan dapat cheque, sekali dia bagi cash lorrrrr.. Haruslah masuk wallet tak keluar2 lagi.. Hahaha..

Lepas nak beli 1gram emas dah tu (dlm kepala asyik nak beli emassssss sajork). Apakah itu tanda-tanda penuaan?


Sent from my Red ® Berry

15 comments:

POSH76 said...

hati2 kalu bawak cash bahaya oooo

*SiRibenMerah said...

bebaik tau...org tua2 je slalu tertipu kes2 emas nehhh.. jgn berputih mata cukup....

Alycia said...

eh, yg kt dlm wallet tu ada lg ker.. kayo makcik ;)

wahida said...

kalau mcm tu adakah aku dah tua juga??? huwaaaa!!!

mama tisya said...

bgs bli emas utk investment bkn emas yg brg kemas tau...hehehe

mamyharraz said...

owhh kita samalah mekchu..*dlm fikiran asyik fikirkan emasss emass emass* oh no! hahaaaaa

mummy Darin said...

bukan penuaan.. tapi PENGELUPASAN...hahaha

Mimy Hamid said...

wang besar berpinarrrrr...kalau cash gini harus jejak soping mal..hahaha...emaas mahal ..kena tambah duit lak nanti...mekchu emas emas bukan orang tua ke?? larikkkkkkkkk

kakchik@ella said...

Mekchu, tu tandanya nak jadi org kaya. Pelaburan emas sgt menguntungkan sekrg ni.

Hrp2 pasni mekchu buleh jd Millionaire, bkn mcm KC ~ millionhair pun tadak. Hahaha.

BTW, Salam kenal Mekchu. KC first time here.

mama maman said...

penuaan ke..?? hhhaaa... sama la gitu ngan kita...:)

PUANSTOBERI said...

alamak...seronoknya dia ngan hobi baru..kumpul emas tu. hihi

CaDLyNN said...

yeke pk emas maksudnye tande2 penuaan? :)

Bitt (double IS) said...

oowhhhh gitue erkk...akakakakaakaka

Pepel BoNda AmaNi said...

mak2 sangat kan....emas dalam ingatan.....

e.l.i.z.@ said...

hahaha ada kaitan ek emas ngan penuaan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...