@churalliya

Wednesday, November 16, 2011

Cast Your Votes

Saje nak share dengan kawan-kawan...


Tau kan Nuffnang ada buat Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011. Senarai finalist dah keluar dan korang dah boleh mula vote SEKARANG sehingga sebelum jam 11.59pm, 27 November 2011.

Ini adalah awards untuk blogger seluruh Asia Pacific. Dan of kos lah yang jadi final itu bukan calang-calang blogger.. memang mereka yang sangat femes de ames dan talentent..

Ada 12 kategori..
3 blogger pujaan mekchu Beautifulnara, Hanis Zalikha dan Xia Xue telah tercalon.. dah vote untuk dorang pun.. yang lain-lain tu sumpah tak pernah baca pun.. Asia-Pacific katanyaaaaaa...

Mekchu dah letakkan Voting Poll kat side bar blog.. Korang nak vote dari situ pun boleh..


Ehhh lupa, boleh vote setiap 2 jam tau.. Vote sampai lebam sebelum 27 November 2011..

Tata...

8 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

mari mengundi..mengundi yang di haruskan pun idak..nie kan plak mengundi blogger nie..hehehehhe..malas sungguh....*ayat orang xtercalon.. :P*

mummy Darin said...

mengundi kat sini sonang, online sajork.. dan boleh undi byk kali..hahahaha

Bitt (double IS) said...

owhhhh after 2 hour vote again tuhh... ;)

Bitt (double IS) said...

owhhhh after 2 hour vote again tuhh... ;)

Alycia said...

blum layak nk calonkan diri sndiri hehe..

-oP_ida- said...

ok siap sedia untuk VOTE ;)

CaDLyNN said...

vote..jgn tak vote..

e.l.i.z.@ said...

wahhh bestnya...vote hanis zalikha lah...eh Fatin Liyana mesti ada gak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...