@churalliya

Tuesday, January 10, 2012

Hati ku tertinggal di Labu

Tatkala isteri tiada di sisi, roti canai je la pengubat hati kami, nampak gayo ni la aktiviti kami limo hari ni, tak gitu najmi? ~ Bapak Gonjolong

Bantal busuk itu kini di Grand Paragon, JB.. Dah start rindu sama budak kecik tu.. ~ Suraya Mazni Mekchu

Adanya mekchu di JB bukan kerana suka-suka.. sebaliknya kerana tugasan..

Miss my double NAJ :'(

11 comments:

mikamusz said...

sue, kalau nak hilangkan rindu, mehlah join GA< aku dah tag ko.. jangan lupa terjah ok.

amirah said...

tak best kan kalo kena tinggalkan..ermm tp apa nak buat..kerja punya pasal..

CaDLyNN said...

alolo...bro john n michah mkn roti canai je? siannye..

Ms SZ said...

dah dekat dengan sya nih. jom pergi JPO!

Bitt (double IS) said...

najmi tak itutt??? bantal busuk dia jek yg ituttt??? akekkekeke

Nida said...

kalau dah rindu.. roti canai pun boleh jadi ubat kan

Alycia said...

mak aii.. 5 hari mkn roti canai hehe..

CuTeMiUt78 said...

oh di jb ke.. ala kita dah blk BP.. klu tau mekchu g JB... blh calling2...

Nini D.. said...

hatiku dicuri dobot...bleh gitu?

Mimy Hamid said...

status dari bapak gonjolong adalah suwitttttttt...apalah guna katil empuk kalau tersayang takde kannn..huhu jangan nangis mekchu

mummysyafie said...

lama dah jenguk sini..rindu gak ngan mekchu..mekchu tak rindu nor ke? hihihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...