@churalliya

Wednesday, January 11, 2012

Tak de perasaan lain kecuali RINDU

Tgh rehat. Belek2 picture gallery kat tipon ni sambil peluk bantal busuk masam mi-cah.. Hilang lah sikit rasa rindu. Tp sikit je laaa..

Bila rinduuuuu, mama peluk bantal busuk kamuuuuuu...
Bila resah, mama telefon kamuuuuu... (Tapi dia langsung tak nak cakap sejak mekchu smpai JB hari tu.. #sentaphatimaknak)

Adalah lebih baik update kisah anak daripada update kisah training.. Walaupun sbnarnya byk yg nak dikongsikan kat sini.. tak pe lah, mekchu dah update pun dlm hati :(

12 comments:

QasehnyaRania said...

hye mekchu, rindu micah yer..jom singgah sini tengok apa ada untuk u..hehehe

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/01/mereka-menemani-kami.html

amirah said...

micah tanak cakap? agaknya dia sedih tu..sabar ye mekchu..berapa hari je lagi ni

CaDLyNN said...

wah..siap tuka lirik lagu bila rindu lagi.ahaha...sabar ye mekchu :)

fiza said...

Tu yg seksa bila trainig jejauh & lama²...seksa rindu kan anak.

my_irina said...

mekchu letak la video micah...sy pun rindu nak tgk micah heeeee

chekpid said...

amboi...micah semakin gebu nampaknya. boleh la joint de club ngan anak aku

JIVEBUMZ said...

alololo micah nie pandai buat aksi yer bila bergambo..comelll giler arghh

Mummy Ayu said...

sweet....and touching.kan..bial berjauahna ngan anak2..mesti rindu ..ayu kat opis pun ..kengkadang rindu jer ngan Ian & Iris.tambah2 rindu bila tgk gambar2 diaorang dlm pelbagai aksi..

Mimy Hamid said...

best apa update micah...aku soookaaaaa pasal dia adalah budak shomel masham tak tau ..masham mama dia je la tau bau dia

zaid said...

ngan hubby tak rindu ker?
ker hubby rindu tak kat wifey...?

littlehumblelynn said...

mekchu

pernah merasa penangan rindukan anak..masa tuh x beranak auni lagik..k.ain ikut tggl sama papa dia tggu arwah FIL warded kat kuantan..seminggu x jupe anak..tiap2 malam mmg menangis rindu anak..

uwaaaaaaaaaaaa :(

apapun bila anak x nak ckp..dia pun tunjuk perasaan jgk tuh..

Lynn Hamzah said...

kesian kat mekchu...huhuhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...