@churalliya

Saturday, January 7, 2012

Sedang mencari selendang

Sedang mencari selendang plain tapi glamer yang buat pakai kat bahu membawa lilit ke pinggang.. Tahu tak kalau online kat mana boleh dapat? Habis dah google segala macam selendang, tapi hampa!!

Kalau tak dapat bayangkan, sini mekchu pinjam gambar datin seri :)

 yang hujung sebelah satu lagi boleh lalukan kat pinggang dan terus sangkut kat tangan..

Nak pakainya lambat lagi, tapi memandangkan mekchu dah kesuntukan masa nak mencari dan survey kat kedai.. tadi dah pegi 2-3 kedai tudung (D'Haja, Pearl Haya, etc) tapi semua pun jenis selendang lilitan hana tajima..

Sepanjang-panjang minggu depan mekchu ada training kat Johor.. (ke Johor Premium Outlet (JPO) ada jual selendang mak datin erk?) kikikiki... balik je dari johor terus nak pakai.. celah mana nak carik kat kedai melainkan secara online..

Selendang ni amat penting.. tanpa dia maka tidak bermakna lah senyuman leretku selama ini.. ecehhhhh...

Mintak tolong ye kawan2 share kan link.. nak kaler light pink atau light yellow atau putih.. kalau ada yang boleh sewakan lagi terrrrbaekkkk...

Terima kasih. Thank you, Xie xie, Arogato gozaimasu, Gracias, Nandri, Komapsumnida, Gum xia, Makasih yaaaaaaa semuaaaaaa.....

5 comments:

marinahunny said...

http://www.myhannah.com.my/blog/?p=606

ini je jmpa yg berkaitan tu mekchu.. try la tanya..nt kalu ada sy paste link lagiks..

Mimy Hamid said...

hamboi mekchu very the datin seri nanti...senyum meleret gitu...hihi

kayyana said...

akak tak try g masjid india ke??? tp sekarang ni mmg musim selendang hana tajima.. hehehe

Alycia said...

aku ada kaler light2 pink.. nk pnjam bole jer.. nnt aku sms kan kat kau camne ghupenya..

mikamusz said...

kalau selendang masa aku kahwin tu adalah, kaler krim, tapi jenis kain organza, keras.. sket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...