@churalliya

Friday, January 6, 2012

mimpi jumpa mekchu dan micah

Copy paste dari theroseputih :)
********
untuk pengetahuan kalian sume, mekchu dan micah itu adalah watak sebenar dalam blog mekchu, kalau nak tau lebih lanjut, leh klik kat link yang aku dah kasik tuh...
 
kalu malas nak klik, tp rajin nak membaca entry nih, teruskan membaca...sebab kat sini pun aku dah mencilok dengan jayanya gambar2 dari blog tuan tanah kedaun dengan tanpa meminta izin... 


see...mcm familiar tak? hehehe...tu lah mekchu...dan kat bawah ni, anak teruna dia, baru umo 3tahun...micah...


punyalah aku nih selalu sangat terjah2, pastu komen2 kat blog dia, smpai terbawak masuk dlm mimpi...dlm mimpi tuh, aku terserempak ngan mekchu and micah ngan jalan2 kat soping mall...sempat ler tegur...siap posing2 amek gambar lagik ngan mekcu, laga2 pipi...*mimpi aku memang tak bleh blah kan? hehehe

pastu sempat ler jugak snap gambar ngan micah, sambil menggayakan aksi wajib micah...amek gambar ngan pale nak senget2...tak caya? seee...
 
 
baru je nak berbual panjang, aku dah tersedar...ceh...tak sempat nak hupload gambar kat blog, dah terjaga...

sebenarnya kan, aku rasa aku ngan micah nih tak banyak beza...korang tak caya? cer tgk gambar micah nih...
 
 pastu compared ngan gambar nih plak...
 
 
 tak dapat nak nampak lagi eh persamaan dia? jap2...aku tunjuk klu sket...
 
 
da nampak dah persamaannya? hehehe...jangan cakap...aku malu...karang even kalu nak amek gambar, otomatik pale jadik gitu...aku pun tatau...agagaga

notakaki : bila tah nak jumpa ngan mekchu ngan micah live nih...hehehe

********
Tak sangka gaya senget mi-cah tu boleh bawak masuk dalam mimpi :) Kehhhhhhlassss ko anak.. Lepas ni siapa pulak yang nak mimpikan kami? gagagagaga... 
Theroseputih, insyaAllah, kalau ada rezeki nanti kita jumpa ok.. nnti kita lumba senget siapa lagi comel :)
 

10 comments:

amirah said...

hehehe...gelemer smp masuk mimpi org

therosputih said...

terharu...kuikuikui...

kompemla senget pale micah lagi tomei...

KhaiZa said...

comelnya micah..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

micah? boy or girl? tetap manis:))

Mimy Hamid said...

aku teringin nak mimpi micah...kepingin nak muka baby macam micah yang gebus...

Bitt (double IS) said...

perghhhhhh mimpi masuk blog laaa...bestnyaaaaaaaaaaaaaa perghh micahhh memang suka beno possing senget2 ne yerr...ehhehe yg penting comel ok!

my_irina said...

micah comel..mekchu nak request letak video time micah cakap or makan leh tak?

Aini said...

micah kan retis... Kpop katenye rambut tu..huhu...

kayyana said...

kak, bangga btul bile ade org yg tak pernah jumpe mimpi kite. heheheh... famous betul kak mekchu sorang ni yerk

CikSembang said...

sib baik yg mimpi ni pompuan..kalau lelaki yg mimpi mekchu.. habis la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...