@churalliya

Friday, February 3, 2012

Macam mana korang packing Bra ketika travel?

Tak payah travel la.. nanti kata jarang travel jauh2.. amek contoh balik kampung cukup..

Macam mana korang packing bra korang kat dalam luggage masa balik kampung? Bila bukak beg, apa yang terkeluar dulu? Kikikiki..

Semua pun tahu kan susah nak jaga bra.. expecially kalo bra yang padding tebal2 tu.. makan space jugak la kalo kena bawak lebih dari 3 pasang kalo travel lama-lama.. kadang2 tu hangin jugak bila dah packing cantik2, sekali bag tak boleh zip. Masa tu apa yang husband korang buat? Mesti dia akan tekan luggage dengan lutut sambil kedua-dua tangan zip bag. Dan apa akan jadi dengan bra berpadding ropol-ropol la senza korang kat dalam tuh? haru beb....Silap haribulan boleh senget sebelah.. hahahaha...

Bra Bag ni sangat memahami situasi bagi kaum perempuan kan.. ibarat sedang mengantuk disorong bantal busuk dan selimut..

 Ada 20 design yang comel-comel..
For starters, get a Bra Bag from Lulugift Enterprise for only RM58.90. It's available in 20 attractive designs and you get a free Small Bra Bag when you purchase 3 Bra Bags!



RM58.90 instead of RM118 for a Bra Bag from Lulugift Enterprise [50% OFF]

Berminat? Jom beli jom :) Klik kat SINI

Mekchu dah beli rembat satu.. design yang mana satu biarlah rahasia.. hahaha.. lepas ni tak yah risau kalau kena paksa dengan makcik imigresen bukak luggage dpn orang ramai.. huhuhuhu..



10 comments:

aanie said...

comel giler kot beg ni.....hehe...

Mya said...

bestttt..
tapi cam mahal. ai kemiskinan tegar tak mampu tsktsktsk..

CaDLyNN said...

ooo boleh usha2 satg...

Bitt (double IS) said...

besar tak bag tu?? btw saiz dia mcm mana?? akekekkekeke hanto pos ke?? tak pernah beli barang kat situ...advice me :)

Alycia said...

cunnya.. cuma aku risau adam nmpak beg ni, dia pi tayang kt umah nenek dia 1 kampung.. konon2 beg dia.. haruuu beb..

AKO @ retna said...

itu bole muat berapa bra tu? selai je ke? tebal ke beg tu? means beg tu hanya tuk bra n kena bawa hand luggage plak ek?

kayyana said...

menarik ni kak mekchu.. bisa menyelesaikan bra yang selalu besinye bengkok akibat masuk dlm beg baju.. hahaha

Capo Grande said...

aha, tq mekchu...huhu

NeenaAnuar said...

tahu pasal beg bra nie.. tapi tak penah beli lagi.. bile la nak beli nie! hehehe...

QasehnyaRania said...

alahai ..comeynya bag itu ...
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...