@churalliya

Friday, July 20, 2012

Tudung Cantik2 di Farrina Basics

Tengok je tanpa kata apa-apa..


Kalau nak cuci-cuci mata tengok tudung 2 layer dan 3 layer cantik-cantik (with brooch), sila jenguk di fan page Farrina Basics dengan klik link ni https://www.facebook.com/pages/Farrina-Basics/264872240284220

Konpem cunggg raya ni :)

7 comments:

syawalsimpsons said...

petang ni jemah tejah ok....cantik je mekchu...

Alycia said...

ohemgeeeeee.. chung sgt ;)

happy ramadhan beb.. pose penuh yer tahun ni ;)esok aku lik pilah.. nnt laga2 montot kat param tegur tau ;)

scha licious said...

Cunn nya...Wah penghijrahan ke ni...alhamdulillah...tahniah...

ieyda said...

cantik....bertambah cntik si pemakainya...

mama maman aka yana said...

amboi... menarik tertarik... hehe

Bitt (double IS) said...

saya sudah terpikat laaa....cunnn habis...mekchu...selamat berpuasa juga yer mekchu...

QasehnyaRania said...

anggun mekchu :)
baru berpeluang singgah dan lepask2 di sini utk membaca omelan mekchu B-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...