@churalliya

Wednesday, September 19, 2012

Baby Bullet ni sangat awesome lalu terbeli

Cari promo lain, ter jatuh hati dengan promo lain.. dugaan betul kalo dah ketagih shopping online nih..

[63% OFF] RM138 for Baby Bullet - 16-Piece Baby Food Blender worth RM369 from Muchmax Marketing

Layan youtube kejap, google2 kejap, tanya2 dengan kawan2 kejap, lalu terus nekad nak beli.. pedulik!!!!!



Hari ni promo expired.. sesiapa yang berminat, sempat lagi nak beli voucher.. Ada lagi 7 jam kot.. Register dulu kat sini http://www.milkadeal.com/r/1544

Kalau tak tahu apa itu Baby Bullet, jom kita layan youtube...


Lepas tu buat2 terperanjat dengan pembelian yang tunggu Q aje nak sampai di pangkuan..


Voucher yang dah expired (barang yang dah sampai) berlambak-lambak.. Kalau rajin mekchu review satu-satu barang yang beli kat Milkadeal ni..

Ok, berbalik kepada Baby Bullet ni.. sangat cute kan.. walau pun lambat lagi, tapi mekchu tersangat excited.. nekad nak bagi yang organik-organik belaka.. InsyaAllah..

Bila nak guna nanti, konpem carik yang promo tak jumpa.. masa tu mula la menyesal dan rasa kedekut kalo nak beli pada harga asal.. kalau tak pakai pun boleh je nak let go kat kawan-kawan.. kan kan kan.. hihihihi..

Papa, tolong jangan geleng-geleng kepala okehhh..


8 comments:

amirah said...

eee...comelnya..tp dah ada blender yg ala2 camtu la cuma takde bendalah bendalah yg comel2 tuuu..huhuhu

Aiza Haris said...

besttnyerr tgk.... sampai terliurrr tgk baby tu makan hahahaha

Bitt (double IS) said...

ok i tolong angguk-anggukkan ehh...ahahhahahaa

kalau benda tu cepat dan pantas bagus tu mekchu! ada anak 2 semua kena cepat dan pantas gituw...hehehe

aquagugurl said...

menariknya..at first ingtkan amenda ler baby bullet ni..tetiba daku cam x sabor je nak ada baby..ngeee..

Nia said...

bab buat-buat terperanjat tu yang mahal tu,..hehe

Aleyn said...

Wah..mcm2 brg baby skrg ni yerk....

zoora qushairi said...

huhu comel kan baby bullet..kita dah order tp tak sampai lagi...dah guna dah? best tak???

z a t i e said...

dah guna tapiii bullet nye tak berapa tajam..baby food pun x brape nk hancuq huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...