@churalliya

Wednesday, September 5, 2012

Gantung header bikin sendiri


First time kot cuba buat header sendiri.. Sila lah komen sebab header pun bikin sendiri dalam masa tak sampai 1 jam.. tapi jgn komen sampai mak buyong kecik hati cukup.. hahaha..

Header sementara tunggu baby keluar.. Sok sok dah keluar harus tukar header gambar ber-empat khennnn... tapi kena lah tunggu mekchu selim melim dulu :)

Lepas tu plan nak tukar segala mak nenek template kat blog ni.. kasik wajah baru segala-galanyanya.. jangan risau, masih mengekalkan konsep oren kuning disitu.. hihihi.. ke ada yang nak sponser ke?

Duit nuffnang pun lebat, churp-churp pun dah bleh cash out.. Alhamdulillah.. dan terus terasa dah tiba masa nak overhaul blog ni.. 

16 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

cantik tu. nak overhaul blog ngan tuan2 dia skali le tu. lepas ni mesti mekchu slim melim balik

-iLLa- said...

mekchu..daku bercita2 nk tuka header..apsal masa nk load tuh dia kata dh lebih quota..kalau gitu kt mana nk adjust???cer explainnnnn..

Asfaliza Mohd Yatim said...

kasik tukar pink la mekcu

mummy_ayu said...

cun la nie..pandai gak nak buat sendiri..Ayu langsung la...

syawalsimpsons said...

dah gaya macam nak make up kete je...kakkakkakakkaka.....tema oren kuning mesti haaa... terbaik la...jeles..nak tukor jugak la..

kakchik@ella said...

cantek lah. KC tak pandai buat header. entah bila la nak belajar ye?

yana2605 said...

ok dh tue..not bad utk 1 hour punya keja...klu 10 hour mesti lagi gempak kan...pasni uat header sy lak...hahahahahaha (gurau jer)

amirah said...

cantik header baru. daku punya jugak header zaman dinosour..sob sob

InaAchik said...

FUYYYOOOO.... maju setapak mak yung!
tukar la kaler pulak...

Azfaliza Abd. Latif said...

cun sesangat dah tuuu.. cer tgk aku punya header.. skema giler huhu.. mmg fail bab2 nak touch up blog.. psst, ada amek upah buat header dak? hihihihi...

-iLLa- said...

mekchu...kena delete yg album lama maksud mekchu entry yg kita buat atau album kt tepi2 tuh??oloololooo sayang kan aklu kena delte entry...kecik alaahaii..ok mekchu thanks..

eda_ej said...

huhuh.. tekejut bkak blog.. ingat salah blog.. hehehe.. tak pe bile org baru dah kuar boleh wat baru lagi.. ni pon cun pe..

Alycia said...

oklah tu... yg pnting tema oren tu still maintain ;)

CaDLyNN said...

fuiyo..nak tempah boleh? kikiki

QasehnyaRania said...

simple ...nti dah ber-empat..=)

Bitt (double IS) said...

cantik...kiranya ni header berpantang la nih..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...