@churalliya

Thursday, September 6, 2012

I'm wearing poplook dress today

Berani kan diri untuk cuba sendiri.. sebab kebanyakan dress poplook kan ke ada getah kat pinggang.. risau jugak kalo mak buyung pakai, ke mana getah tu akan pergi.. ke atas atau ke bawah? maklum la, mak buyung mana ada pinggang.. tsk tsk..

Nak tengok ke mana letaknya getah dress tu?

 getah tu macam mengganggu pemandangan kan?

Tak pe la, kata kedekut nak beli baju mengandung lagi.. kalo dress ni bleh pakai lama.. #mmgdasar

Sambil2 je dah terbeli lagi selai dress.. kali ni yang tak de getah pulak.. tapi sedar tak bleh beli banyak sebab susah wooo kalao pakai dress nak menyusu atau mengepam nanti.. tak kuasa mak nak kena selak semua..

Hari ni ada jamuan hari raya opis.. nanti dah dpt gmbr harus update :)
tata...

17 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sgt cun okeh..
kenan jugak dess dr poplook ni.. tp yg polka dot aritu x sempat nk rembat time pose tu.. adess... terbayang2..
blerla mau kuar lg!

amirah said...

comelll je makyong ni..: )

mummy_ayu said...

sagt comel la mak yung nie...

Puteri Mona said...

nti mak hasut lg ye hahaha

Nazirah Azeman said...

cantiksssss

ratu siput said...

cantik ar mekchu.sweet je...i like... :)

Chekpid said...

nak pakai lepas selim...agak2 getah tu kembang tak? hik2...jgn kecik ati ye makyong.ai gurau manja jew...pstt aku pun rembat dress TPL jugerk...tak sambor nak pakai nxt week

CaDLyNN said...

cantik :)

JIVEBUMZ said...

cun cunnn la tu mekchu!
saya ada beli gak selai aritu tp sangkut tang perut last2 simpan...huhu rasanya tak pakai dah kot sebab beli saiz tall punya la pjg.. igtkan tak muat tu beli saiz tall.. huhu nangehhh

Nory Zoulkefle said...

comelnyer...

Bitt (double IS) said...

u look kpop...ehhhh..hhehehhee

nanti dress tu otter la kasi zip bahagian tepi ketiak tu ;)

mikamusz said...

getah atas perut atau bawah perut tak penting.. yang penting PopLook.... gorgeous...

eda_ej said...

elok je teletak atas perot.. =D

syawalsimpsons said...

tak kire nak beli jugak hujung bulan ni...

QasehnyaRania said...

gorjes la mamachu ... =)

eynda said...

Sweet :-)

Mimy Hamid said...

Ungung mekchu preggy pun muat poplook tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...