@churalliya

Monday, February 25, 2013

D' Miniature Ultraman & F1 Racer

Belek-belek calendar sekali.... ehhh ehhh wawa dah 4 bulan laaaa...

Punya lah cepat masa berlalu.. boleh tak nak dia baby je selalu sebab ini lah saat-saat redha dia.. ngko buat lah apa pun dia menerima seadanya..

Nak cium pipi dia sampai penyet boleh, nak peluk dia macam teddy bear boleh, nak pakaikan topeng otromen pun boleh... macam ni..

otromen mini - di usia 4 bulan 3 hari

hahahaha.. ini abam ni punya idea la ni.. tiba-tiba rasa comel dan terus capai henfon.. bukan sekeping, ada la 6 ke 7 keping.. hahahaha.. nasib papa-jib tengah mandi.. kalo tak bising dia buat anak dia macam tu..

Update baby wawa 4 bulan nanti-nanti buat ehhh.. 

Dan ini pula anak sulung kami yang sentiasa mencabar kesabaran kami suami isteri...

 F1 racer - di usia 4 tahun 7 bulan

Benda yang kita tak suka, itu lah yang di ulang-ulang nyaaaa.. kalau tak tunaikan apa yang dia nak, mesti dia akan gunakan ayat power dia "mi TAK NAK pegi sekolah..."

Sebab dia rasa berkuasa kalau gunakan ayat tu.. mungkin dia nampak muka mama dia gelabah semacam bila dia cakap macam tu.. tapi sekarang mama ngko dah pandai cover..

Masih berpampers di malam hari dan masih mengekalkan drama di pagi hari..

Sekian untuk #mydoubleNAJ


by mekchuN (^_^)

8 comments:

mama_onie said...

Comel sungguh Wawa pakai topeng otomen... terus tak sabar nak pinangkan utk Akeem cos Akeem pun minat sgt kat otomen...

Nad MamaZN said...

Comel!! :)

syawalsimpsons said...

giler kelakar muka wawa pakai topeng otomen..kakkakak

Nory Zoulkefle said...

hahahaha...kesian kena buli...

Suliana said...

comelnya wawa!!

amirah said...

hahaha...siannnn wawa kena buli

MAPPIAU said...

Nanti nak torai pakaikan pampers adik irfan kat irfan macam najmi jugak la. lame pulak rase tak mendengki irfan. hahahaha.

QasehnyaRania said...

mi-cah2..apa kes ni..hahaha
dah tu siap ugut mama-chu lagu ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...