@churalliya

Instagram

Wednesday, February 13, 2013

Sekejap kurus, sekejap gemok

Nasib paksa kak jem naik opis tadi.. Kalau tak paksa mungkin lagi 2 tahun baru nak jumpa.. tsk tsk :(

Kak jem adalah kembar mekchu kat opis sepanjang 2 tahun lepas.. tapi....... semenjak hari ituuuu......... mekchu dah tak de kawan nak makan kat kantin.... hahaha mula lah nak buat cerita sedeyyy..

 ini adalah dari camera mekchu..

dan ini dari camera iphone 4esssssssssss kak jem... ngeriiiii tengok muka sendiri... 

Tersalah teknik tarik napas.. dengggggggg...

Sambung cerita.. dan sekarang papa-jib lah yang selalu jadi mangsa untuk teman gi makan.. kalau tak nak makan pun tak pe, tapi pleaseeeee teman kan (*_^) ---> gambar kenyit mata

dan hari ni pakai baju kaler sama..

Apsal ayat melantun-lantun ni? arghhhh mood update blog masih belum IN lagi..

Ok lah, bai..


by mekchuN (^_^)

5 comments:

mama_onie said...

Eh afsal gmbr kedua mcm pau je pipi.. jgn pakai lagi baju tu u nampak gemuks lah.. (dlm hati ku yg dengki ini rasa gumbira sbb mekchu nampak gemuks)

Nad MamaZN said...

Nape lain bebeno mekchuN kt gmbr kedua tu? ;)

yana said...

Xpelah Suraya..badan berisi sikit..yg penting sihat..orang sekarang baru turun 56kg..biasanya kalau dah 6 bulan baby..oraang dah kembali ke normal..tapi itulah dia..setiap kelahiran berbeza..dan umur kita pun makin meningkat..metabolisme dah tak macam dulu kot..

syawalsimpsons said...

jom la makan sesama ngan mak jemah ni haa...mak jemah kuat melantak..kikiki

QasehnyaRania said...

a`aa la. jap kurus jap gimuk..
mcm muka erra fazira.macm dalam citer cinta kolestrol tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...