@churalliya

Wednesday, April 3, 2013

Bila pam-pam tapi tak mo keluar

Agak merisaukan jugak ni bila pam punya pam tapi susu takmo keluar.. 6oz pun suuuuusah sangat nak dapat..

Dulu kemain meriah.. 10 minit dah bleh dapat 8oz.. Sekarang tidak lagi.. uwarghhhhh.. sedeyyyyyy

Oleh yang demikian, mari lah kita mencuba ESP dari Shaklee ni.. kita tengok banyak mana yang kenaaaaaa...

banyak testimoni kata bagus untuk tambah susu.. ok, mari kita cuba try test tengok..

 tambah dengan sunquick.. nasib lah tekak ni boleh telan.. konsep kalo ngko suka soya, nescaya ngko bleh minum ESP Shaklee ni.. 

shaker saya merangkap health consultant :)

dan pertama kali mencuba ber-shaklee dan slurppppppp licin.. 

Pemandangan adalah di dalam pantry.. ngeee..

Harap-harap dapat mengembalikan semangat susu yang hilang.. dan dapat mengumpul semula stok EBM yang hanya tinggal 25 bungkus.. tsk tsk..


by mekchuN (^_^)

16 comments:

anakomak said...

Canteknya pantry dia, siap ada bunga2 lagi :p

Nad MamaZN said...

In shaa Allah boleh..
Go go caiyok!

Mama Vogue said...

Waaa.. mekchu pun dah pandai bershaklee!!
I sapot u mekchu ;-)
Insya Allah byk rezeki utk baby Wawa..

aLyNnZ said...

Yg penting dah berusaha..nanti jgn lupa update keberkesanan shaklee..in shaa allah ada rezeki utk baby wawa..

yana said...

Try mkn ikan bawal..n bnykkan mkn betik

mama_onie said...

Go go mekchu... kesian menantu ai tu nanti x cukup supplies.. :-)

mama_onie said...

Good luck ye

syawalsimpsons said...

geng la kiter mekchu...ebm pon segan2 je sekarang ni...sikit je tinggal bungkus2 nye

ceywie said...

sama la kita mekchu, baby nak masuk 4/5 bulan pengeluaran susu merundum. memang saya mengaku selalu skip pam kat opis. baru rasa kelam kabut. hehehe.... salah satu cara saya buat power pumping. cubalah mekchu, berkesan. in sha Allah, semoga kita dapat bagi yg terbaik buat baby kita. :-)

*azni* said...

wah,ada style la health consultant tu..haha..

Emmy said...

Yang penting, jgn ponteng pam. Pam setiap 2-3 jam sekali, dan bila susu mula merudum, mekchu kena buat power pumping. Percaya la nak! Hahaha =D

Ya ALya said...

ya mmg tak boleh telan,walaupun orang cakap rasa soya n suruh campur perasa apa pu..confirm muntah balik....

Nini D.. said...

chaiyuk mekchu..you can do it!

QasehnyaRania said...

"semoga berjaya mekchu demi wawa tersayang.."

QasehnyaRania said...

"semoga berjaya mekchu demi wawa tersayang.."

Anonymous said...

slm. anak saya xnk mnum ebm..sdey n frust...plis help me..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...