@churalliya

Thursday, April 18, 2013

Kalau lah make up semudah #perfect365

Bila mama dah ada anak dara...


Dan mama dia pun haruslah nak mencuba jugak..


Kemain bulu mata ia.. Paling suka sebab boleh mancungkan hidung :D

Dah, jangan terpedaya... kalau nak jugak pegi install app perferct365 sekarang..

Selamat berbulu mata lentik uols..


by mekchuN (^_^)

10 comments:

Mama Vogue said...

Hihihihi..
sungguh ku terpedaya mase tgk gambo kat IG ari tu :)

Nad MamaZN said...

Haha..! Kite mekapkan papazakwan =p

mama_onie said...

Kiut sungguh Wawa!!

syawalsimpsons said...

akakaakk..sue pon dah try gak ni

Azfaliza Abd. Latif said...

fuyoo...mama Wawa dah macam Fasha Sandha dah ha...hahahaha

amirah said...

uiyyoooo...itu bibir angelina jolie ke tu? hehe

Zana Adieyza said...

cun! gojes! kini, segalanya boleh.. hanya download jer.. x perlu bazirkan wang.. ahhahahaha...

mummy_ayu said...

Ha ha...tomei
...

watyz said...

alahai.. comelnye wawa...

QasehnyaRania said...

comel pula wawa..bila bermake up...hii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...