@churalliya

Monday, November 18, 2013

DIY 3D Wall Deco

Dah jarang dapat balik rumah seremban sekarang ni.. Kalau hujung minggu tu ada je hal nyaaa... Isshhh bahaya pulak buat statement gini kan.. Mana la tau kalo ada perampok yang baca blog ni.. Tapi mekchu tak pernah add photo map bila kat rumah seremban.. Kat rumah nenek labu pun tak pernah... Scary wooo...

Korang yang selalu letak GPS rumah tu careful tau.. Tempat2 tertentu je baru mekchu berani nak add photo map ni..

Ini semalam bila kerajinan menjelma dalam diri...

tak sampai setengah jam dinding yang suram bertukar menjadi ceria... sukeeee

Dah beli lama bendalah ni kat Milkadeal.. Berapa hengget semua mak tak ingat dah... Nak lekat dan tampal pun malas... bukan susah pon..

mekchu beli bentuk droplet putih dan merah.. pas tu belasah je la nak tampal cemana pon.. 

Suruh papajib tolong tampal sama2.. tapi dia tak nak.. Tak nak subahat dengan mekchu nak buat semak.. Semak konon.. Bila dah siap tampal, dia jugak yang senyum lebey... Piiiirahhhhh...

Setiap 3 minit mesti nak pandang dinding depan tv tu.. Suka yang simple gini.. terasa hebat sangat mampu buat DIY sendiri...

Nah gambar dak kecibung sebagai tanda mama dia happy (^_^)



Woong fei hung dah tumbuh rambut depan.. kahkahkah

Ok, puan yana kata ini Michelle Yeoh.. kikiki


by mekchuN (^_^)

10 comments:

Rizziela said...

cantik..berseni gak tangan tu yer

Nurzakiah Hanum said...

cantik

amirah said...

yg belakang tu bukan papajib ke? dah boleh jalan ek wawa? byk auntie amie ketinggalan ni

Dee said...

lawalah 3d deco tu..tapi itu michelle yeoh kenit lagi comel..hihihi..

mama_onie said...

naik seri terus dinding tu ... cantik

Mimy Hamid said...

ala cantiknya beli milkdeal ke huhuhu ada lagi ke tidak

KhaiZa said...

a'ah la.. simple sangat.. tapi serius.. cantik..

Azura Aziz said...

wah cantik... bila nk ajak kita dtg rumah semban ni hehe...

MamaFarah said...

pergh! cantiklah..benda yang simple la nampak cantik..papajib tu dia tak nak nolong sbb nnt kalo tak cantik mekchu kutuk dia..tu yang maleh tu..hahaha..budak tomei2 wawa kecibung..

QasehnyaRania said...

alolo..ommeynya kecibung wawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...