@churalliya

Tuesday, December 10, 2013

Bila sedey je mekchu shopping online

Minggu ni minggu sedey kot.. Apsal sedey? ntah laaaa....

Malas nak layan perasaan.. makin dilayan macam tu gak penyudahnya.. lain la kalo layan shopping online ni.. ada gak hasil..

Semalam..


Terbeli tudung aidijuma.. RM30 selai. Tak pernah ada tudung AJ.. Amek yang murah2 dulu, tapi 2 lai (^_^). Ni pengaruh ya alya la ni..

Hari ini...


Yang ini macam pelik.. Tak pasti apa yang best dgn design Haley ni.. Tiap kali poplook publish stok baru, tak sampai setengah jam mesti dah sold out.. Kali ni poplook buat backorders utk 18 kaler terus. Juling la mata ngko memilih...

Mekchu tak pernah ada Haley.. Ter backorders 2 lai pulak tu... terrrrrrr lah sangat kannn... hahahaha

Shipping end of January 2014.

size ESSSSSSS (perlu di huruf besarkan)

Esok?

Tengok la, kalo masih sedey, masih bengangggg, masih tension kita klik klik lagi okehhhh...

Haaaaaaa..... tu dah bleh senyum dah :D


by mekchuN (^_^)

10 comments:

mama_onie said...

Bestnya.... kalau aku kayaaaaa nak jugak kelik kelik beli baju hari hari...

Suliana said...

kita dah klik2 dah. hehe. nnti pakai sama2 ek baju tu :-p

Fiza Rahman said...

Kita pon beli mustard juga. Rasa mcm nak tambah order lagi lah...hehehe...

Nurzakiah Hanum said...

kalau aku kaya... hari2.. tetiba nyanyi

Mimy Hamid said...

kau ni tengah bulan tak leh klik klik..tunggu hujung bulan heheh...sedih mampu tengok je

Dee said...

saya tak boleh klik dah..asyik kena reject je..fund tak cukup...lagi sedih tau mekchu..huhuhu..

Ezal Huraiza said...

adoooiii...kalau sedih jer soppinnk yer...banyak duit kena standby nie mekchu...

MamaFarah said...

kih! kih!.. ter la sangat ye mekchu..

Bitt (double IS) said...

sedih2 klik2 wahhh hebat tuh! saya kalau sedih apa pon malas nak on...mesti nangis puas-puas baru lega...semoga ceria kembali yer mekchu!!!

QasehnyaRania said...

hahaa. sedey je shopping ye mekchu :-)

mekchu, nk tnya.. alamat meckhu masih guna yg lama lagi ke? mksud su, alamat yg mekchu guna masa pos jam dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...