@churalliya

Monday, March 31, 2014

Ketagihan

Kami ketagihan dengan minuman ini...

nescafe shake with ice cream

Kedai mapley kat bawah opis ni memang tempat lepak kegemaran papajib.. Regular customer sangat siang malam pagi petang kat situ... Sampai tahap papajib belum duduk lagi teh tarik dah ada atas meja.. gituuuuu...

Sekarang dah jadi port binik dia jugak sejak dah ada menu air baru nih...

"mama tak kisah kalau papa ajak mama minum kat sarip petang ni... mama ok aje..."
"tak nak laa.. papa tak sihat"

Tak pe, kalau papa tak sihat, mama dah ada geng baru lepak sarip...

geng pakai shawl.. kak jeng dan kak piah... kikiki

Sekarang petang2 lepas keje kalau teragak nak mengeshake, maka mekchu akan roger kawan2 yang sama mengalami masalah ketagihan tersebut...



Bukan sekali. Tetapi banyak kali :)

nampak lelehan dia tu?

gambar kak jeng.. dia kan memang hebat mengedit... 

Rasa dia? mabelessssss.... Pernah order kat mapley lain tapi tak sesedap sarip ni punya...

Orang seremban, kalau nak rasa sila ke Restoran Shariffdeen (sarip) sana.. Kat depan perodua bawah Wisma Negeri sana tu... nanti bagi tau korang repeat ke idok... hahaha..

Dan kalau pergi, jangan lupa mintak nescafe shake letak ice cream tau...


Sekarang dah up... no more menge-teh, tapi menge-shake.. hahahaha..


by mekchuN (^_^)

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nampak sedap

syawalsimpsons said...

dah upgrade taste minum ni..mmg best ni...boleh la kalo tetibe nak ajak abg tecik G sini ni

misz sheyla said...

huaaa....sedapnye nampak..... dah lame x minum nescafe ke kopi ke... T__T

Nad MamaZN said...

menge-shake, hebat tu
hehe

amirah said...

memang mengancam..!! terliurrr

Rizziela said...

memang meleleh tengok air necscafe shake ni

::NureeN:: said...

serius nmpk sedap sgt...
mmg terliur abessss lah...
nak kena cari jugak ni

QasehnyaRania said...

tak minum nescafe. hukhuk
tp nmpak mcm mabeles lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...