@churalliya

Friday, February 27, 2015

Bila dapat masuk Istana Besar Sri Menanti lagi

Dah dok ontok-ontok.. Tahun ni dah set mind memang dah tak de harapan nak masuk Istana lagi.. Sejak papajib turun gelaran hari tu kannn... Turun gelaran aje, tapi gaji naik.. hahahaha..

Tup-tup papajib dapat jugak jemputan untuk menghadiri Istiadat Pengurniaan Pingat dan Darjah Kebesaran tahun ni.. Alhamdulillah..

Ni syarat update blog je ni.. dah hilang skill membebel pulak mekchu rasa.. taip padam, taip padam.. baik tepek gambar aje lah.. korang pun bukan nak baca sangat ponggg...

 selfie dalam kereta tinggal gambar ni aje.. yang lain dah kena delete ngan papajib.. sebab tengkuk dia semua tak nampak katanya.. hahahaha.. 

apa-apa hal, kena #ootd dulu

Sebelum tu dah deal ngan isteri-isteri pemain golf... semua setuju pakai kasut seksi sebab kesemua kami tak suka pakai kasut tutup.. Siap janji kalau sorang kena halau, maka kesemua bertiga haruslah kena halau jugak.. hahahaha

Tiba masa minum pagi tu Az call.. kata tak boleh masuk Balairong kalau tak pakai kasut tutup.. Nak masuk pun tak lepas... dah pikir kena halau ye tak.. bahahahahaha

Sikit lagi kami nak beli stokin kat situ..

Berkat doa dan niat kami ikhlas untuk hadir, maka kesemua pun lepas masuk Balairong.. Tahun depan jangan buat hal lagik.. Tiap2 tahun datang pun nak degil jugak.. panggg kanggggg...

dengan pompuan yang sama2 kantoi pakai kasut seksi.. So mari crop kaki mereka... #padanmuka

Di dalam Balairong Seri...

 pasangan tuan pezal dan pn ila di belakang kami..

ni? ini pasangan tuan tanah dengan pembaca blog dia yang paling setia :)

Ni pulak time rehat 15 minit..

dgn yang dirai.. tuan afizam dapat pingat hari tu.. tahniah.. 

#isteripemaingolf

kitorang lagi.. 

Tibalah masa yang paling dinanti......

lunch time.. 

lauk semua daappp dapppppp... 

Setelah selesai mengisi perut. maka bergambar lah kite....

dengan kak sham... kak long kat opis.. tahniah kak sham.. hadiah nak cuti lama tahun depan tu... 

ni pulak bakal mengisi borang keahlian #isteripemaingolf.. hahahaha





Lepas tu... lepas tu... beri perhatian pleaseeeeeeee......

the real Prince Charming standing next to me... mekchu kalau gedik memang cakap omputih... 

Paling tak boleh lupa, masa nak amek gambar mekchu terpeletok betul2 kat depan Tunku Ali tu.. tiba2 je kaki macam lemah urat ke apa ntah.. hahahaha.. serius rasa aura di raja menular kot.. memang lain macam weiiii... tu tengah cover malu campur cover teruja.. eeeeeeeeee ensem baq angggggg.......

 bukti kami teruja dapat bergambar dengan Tunku Ali.. the most handsome guy at Kuala Pilah :) Second baru papajib (^_^)

enam jahaman...

suka kite tengok gambar ni.. betul2 macam little najmi & mini najwa kan... tebiat betol main angkat kaki kat depan istana.. 

ok last... kasi formal.. takut kena tulah diraja nanti.. 

Dah..

Siap update secara pecut time lunch hari Jumaat... K, bai


by mekchuN (^_^)

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Mimy Hamid said...

tunku ali..charming nya......aku pun teruja la...ko untung la tetiap tahun istana...bakal datin ni..amin

anakomak said...

Hahaaaa klakar part papajib gmbr angkt kaki tu.... pape korg mmg sporting arr ;D

QasehnyaRania said...

alhamdulillah lepas juga ye..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ayu azmir said...

Cantiknya kulit mekchu... happy couple..... pheewitt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...