@churalliya

Thursday, August 27, 2015

BBCREAM SeqyBeauty beserta Testimoni

Mekchu kalau keluar rumah memang nak tepek something kat muka.. Keluar pegi kedai pun mesti nak tenyeh bedak.. Tak konfiden dengan kulit muka sendiri.. Perasan orang asyik tengok kelemahan kita.. ehhh mekchu memang always perasan u know!

Mula-mula terciptanya BBCREAM SeqyBeauty ni lebih kurang awal tahun 2015. Ke akhir tahun lepas agaknya. Mekchu salah sorang pengguna awal #bbcreamSQB. Masa tu simpan je kat surau opis.. Pakai lepas solat zuhur. Sebab kat rumah masih ada foundation tuuuutttt yang baru beli..

1st time cuba terus "wowwwwwww'.. serius memang lain sangat texture dia.. Sekali sapu kat pipi terus kagum..

Halus
Nipis
Ringan
Tak melekit
Tak payah bedak

Petang-petang nampak flowless dan glowing.. tak berminyak.. Muka mekchu ni minyak boleh tahan.. kalau kumpul mampu lah goreng ikan bilis sekor..

Terus suka.. Foundation yang baru beli tu mekchu memang simpan untuk pegi dinner ke, pegi wedding ke.. hari2 keluar rumah memang pakai bbcream aje. Rugi kot pakai yang mahal-mahal..

 churalliya Amboiii amboiiii... kemain sayang dia dengan bbcream dia tuuuu....
Giler tak sayang.. Bbcream ni penyelamat tau.. Superhero mekchu la kiranya.. Mana nak carik bbcream yang tak berminyak, tak melekit, tahan lama, kecik, senang bawak, texture lembut dan ringan, cover bintik2, cover parut jerawat, cover muka yg suram.. Picit sikit dah bleh sapu seluruh muka siap kat leher pun boleh.. 3 bulan pun belum tentu habis lagi..
.

Bbcream ni walau kecik tapi ada kuasa yg super megik.. Bukan tipu2 tau.. Nampak tgh serius ni..

.

Berminat mencuba bbcream dari Seqy Beauty ni boleh whatsapp mekchu 012-608 0784. COD sekitar Seremban/Senawang/Kuala Pilah/Tampin. Pos ke seluruh Malaysia..




 churalliya Tengok ni...
Tengok ni...
Celebriti pun dah mencuba bbcream yang mekchu jual ni tau... Dun play-play haaa...

.




@churalliya (ehh dia ni bukan retis!)

Semua pun dah mengakui bahawasanya #BBCreamSQB ni memang best!!! Tu la korang, kena cuba dulu baru tau.. .
Berminat mencuba #BBCreamSQB ni boleh whatsapp mekchu 012-608 0784/019-357 0784. COD sekitar Seremban/Senawang/Kuala Pilah/Tampin. Pos ke seluruh Malaysia..


Fungsi dan kelebihan #bbcreamSQB

1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Menutupi cela di muka
3. Sebagai bedak asas
4. Lebih ringan dari foundation
5. Sebagai essential cream, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
6. Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30)
7. Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
8. Wajah tidak berminyak sepanjang hari
9. Berfungsi melawan sinar violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit sihat
10. Melambatkan penuaan
11. Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia

Serius, BBCREAM ni memang patut ada dalam bag mekap.. Tak best mekchu tak rekemen..

Antara testimoni #bbcreamSQB








Benda yang semua mampu miliki dan patut miliki.. 

1 letak dalam bag mekap
1 letak dalam henbag
1 letak dalam surau

Percayalah, korang mesti akan suka.. Lepas tu jangan lupa send gambar kat mekchu tau.. 

Tak kan nak biarkan aje orang lain bercerita pasal SeqyBeauty.. Moh la torai sama.. 

Whatsapp mekchu 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 

Nak pos boleh.. COD boleh (area Seremban/Senawang/Kuala Pilah/Tampin)




by mekchuN (^_^)

2 comments:

CaDLyNN said...

mekchu

kalo mate panda mcm kite boleh?
ahaka! mcm berminat pulak...
sejak2 ade anak ni beg make up simpan dlm gobok..malasssssssssssss sgt

acik watie said...

gambar mekchu tu yg tk tahan sgt tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...