@churalliya

Friday, February 5, 2016

Info pasal JUBAH ABAYA KIDS yang wawa pakai hari tu

Meh mekchu nak share pasal jubah yang wawa pakai tu.. Segala info dan soalan pasal jubah tu boleh dapat kalau baca sampai habis.. Baca sekerat umpama kena kerat kepala lah kan.. hahahaha...


Kat mana nak beli jubah budak macam tu?
Material jubah dia best tak?
Harga dia macam mana?
Warna apa lagi ada?
Tudung tu sekali ke asing2?

Ok, mekchu tanya mekchu jawab.. hahahaha iols memang pandai membaca hati uols tahu...


Masa ni memang tengah panas terik tau.. pegi kenduri tunang anak buah.. Nak bukak mata pun rasa takut.. itu mata mekchu, belum mata papajib lagik... ehhhh dah lama tak kenakan papajib kat sini.. haiii papa #lambailambai

Tengah panas terik pun relek aje budak kecibung ni bertudung berjubah bagai.. sikit pun tak ngekkk ngekk mintak bukak.. lagi dia suka ada la,...

pandangan belakang.. ewahhh macam paham-paham pulak dia nak kena amek setiap inci penjuru kannnn... padahal mama kat situ main snap aje gambar tak nampak apa kat skrin 

 buat la muka comel.. haa buat la... buat la.. lagi teruk kena gigit lepas ni!!!

Mekcu beli online..

Kalau kat FB boleh klik link ni --> Jubah Abaya Kids atau search Yatie Yusri
Kalau kat IG boleh klik link ni -->  Jubah Abaya Kids atau search @jubah_abaya_kids

Ok, sambung cerita pasal material jubah pulak.

Ada beberapa jenis material boleh pilih. Ada lycra dan moss crepe. Yang pink wawa pakai ni adalah dari jenis lycra.

boleh klik kalau tak nampak.. macam2 kaler ada kannn...

Yang bestnya Abaya jubah kids ni boleh customade.. tak de hal nak sedondon raya nanti..

ukuran kalau nak buat tempahan.. pilih lah kaler mana yang korang suka.. 



comelllll... kan kan kan
next nak beli yang bercorak pulak... eeee gerammmmmmmm

tudung dan inner memang boleh order sekali.. nak mecing kaler boleh, nak color blocking pun boleh.. 

Proses order sekejap aje.. lepas dah pilih kaler nanti yatie akan bagi ilustrasi jubah ngan tudung. Yang penting korang kena pilih kaler jubah dan tudung kaler apa. Dan kaler tudung + cuff


kat sini dah bleh nampak jelas kaler jubah, tudung, inner dan cuff tu mecing ke idok.. kalau tak berkenan boleh nak pilih kaler lain sampai suka

Mekchu pilih sekali terus kenan aje.. hahahaha

Ok, sambung balik cerita pasal budak kecibung tu.. Hari tu sampai ke petang pakai tudung tak tanggal... tanggal kejap dalam kereta.. nak turun je kereta mintak pakaikan balik.. amboiii menjaga aurat sangat ko nak..

Sebelum tu ijinkan mekchu nak enterframe ya.. mana bleh biarkan wawa glamour sorang-sorang



memang jadi perhatian aje dia hari tu.. semorang tengok semorang geram... hahahaha

Mekcu kan, setengah jam pertama lepas pakaikan wawa jubah dia tudung terus asyik pandanggggg aje muka dia.. tak berkelip mata.. nampak lain sangat.. super duper comel dari biasa.. ehhh terpuji anak sendiri pulak..

Belanja video wawa perasan diva turun tangga sambil tengok cermin kat tepi



So, cepat-cepat order yaaa... Tempat yang senang nak berurusan..

Boleh customade
Boleh pilih kaler
Boleh pilih material
Boleh pilih maching kaler
Boleh pilih kaler tudung dan inner

Maklumat untuk tempahan :

WA : 014-3871619


Jangan lupa order tauuuuuuu kat mana-mana senarai kat atas belon tu :)


by mekchuN (^_^)

4 comments:

QasehnyaRania said...

alahai wawa.. comelnya dia.. lama x baca entry mekchu..
seja mekchu menyepi dr berblog.. :)

acik watie said...

Tengok wawa ni, rasa nak beranak kecik lagi la Mek Chu..

CaDLyNN said...

adui...awat comey sgt wawa ni

kalo ade anak pompuan bolehla tempah abaya ni..

masalahnye anak boboiboy.. haha

Anonymous said...

mama eh punyo jubah mesti pritilulu leteww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...