@churalliya

Monday, February 1, 2016

HARGA RUNTUH SEQYBEAUTY

Assalamualaikum semua.. 
Mekchu is back!! Wowwww sangat kan... hahahaha


Boss SeqyBeauty berbaik hati nak bagi uols HARGA RUNTUH untuk 3 produk ni :

  • Skincare RM100 (harga biasa RM130). Jimat RM30
  • Bbcream RM45 (harga biasa RM55). Jimat RM10
  • Cleanser RM39 (harga biasa RM45). Jimat RM6

ni hari pertama bila announce HARGA RUNTUH hari tu.. memang berdering2 whatsapp masuk (berdering ke bunyik dia??) semua pakat order cepat2 tak nak ketinggalan

yang pos, pos jugak.. yang COD pun COD jugak... 

Mekchu boleh COD sekitar Seremban/Senawang/Kuala Pilah/ Tampin ya.. sesiapa yang berdekatan, boleh la kita set masa nak jumpa.. bleh muah2 pipi

ni COD kat bus stand Pilah.. siap ajak customer pekena cendol pilah lagi.. 

kecik-kecik dah kena ajar COD barang.. 

menuju laju ke Pos Laju.. walau pun 2x pergi 2x dia offline.. tak pe... ku hadap semua cabaran itu demi sesuap nasi :)





Memang hebat sangat lah.. Ohhyeee, nak maklumkan dalam masa mekchu buat entry ni Skincare HARGA RUNTUH tu dah habis stok ya.. memang sekejap je licin nyaa...

Tapi... tapi bbcream dan cleanser masih ada lagi ya.. 

yang ada ni pun tak banyak mana... 

Promosi sehingga bila??? Sehingga stok masih ada...

Think and grow rich #najwasyahira

Ohhye, itu lah anak dara mekchu.. budak kecibung wawa..

Kot lah ada yang dah lama tak nampak kan.. dah besar dah haa..

Ok ya, sesiapa yang nak dapatkan HARGA RUNTUH untuk bbcream dan cleanser masih boleh lagi.. WA mekchu ya 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784 012-6080784


by mekchuN (^_^)

2 comments:

acik watie said...

Welcome back

QasehnyaRania said...

kite pon guna bb cream seqy beauty.. leh la rodger2 mekchu nanti :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...