@churalliya

Tuesday, October 20, 2009

Jom Ber'bowling'

Sebagai AJK Kelab yang berkaliber (konon-konon), sekali lagi Kelab UPTM telah buat xtvt yg sgt berfaedah..

Kepenatan mnggu lepas diakhiri dgn perlawanan bowling dgn staff UPTM.. sgt seronok.. mmg nak soh Faizal organize game sekali lagi.. tak puas hati kenapa dpt nombor corot.. wakakakaka...

patut x mcm tu tau.. patut score tinggi, tapi sbb game cpt sgt kot.. (dan dan nak salah kan game) baru lepas baling dah kena baling lagi, baru cecah votot nak duduk dah kena baling lagik.. itu yg betul2 penuhi syarat membaling tu.. dah la kidnap bola 9kg hussein.. wakaka.. kesian hussein pakai bola 8kg punya....

najmi kena sokong mama tau.. kena tgk cara mama baling.. kena tiru mcm mana mama masukkan bola dlm longkang.. wakakaka..


baru je duduk, nnti dah kena baling semula..

smpai ngam2 boss tgh bagi ucapan.. dah habis cpt dah bersiap ptg tu.. tggu lakiku blk keje, siapkan najmi, packing brg2 sbb terus tido sban mlm tu.. smpai2 je dgr sayup2 suara boss.. dan yg paling terkejut bila dgr "bolos saja pin itu!!!!" dari masako sbg juruacara majlis.. terus semangat pegi amek kasut.. masa tu semua dah buat balingan dah.. tangan nih dah start gigil.. dlm hati "aduh.. habis la aku lambat.. aku dah lambat ni.. ini kena terus baling je nih.. "

ingatkan dpt la sokongan moral dr pom pom boy 2 org tu, tapi sibuk lak layan anak dia lari keliling tmpt bowling tu..

ishh.. beratnya bola nih.. selalu tak mcm ni pon..


najmi mmg xcited tgk mcm2 kaler bola ada


x larat nak angkat/sepak, dia main golek-golek kan aje.. papa dia tukang layan

sbnarnya kan lakiku ada ckp kalo dpt score above 100 dpt Rm10".. tapi sbb sikit sgt, itu yg buat x heran je tu. cuba la offer jumlah yg 5x ganda ke.. mesti terror...

pas tu ada bg statement lagik "kalo dpt score above 150 dpt RM50".. yg ini mmg sah sah la x dpt merasa sbb mana pernah dpt markah tinggi cam tu kan.. tak ikhlas tau..... :(

over all, mlm tu mmg best.. semua tu jadik kejap je.. start 8.30, kol 9.30 dah bg hadiah.. kat entry juara kaum hawa UPTM pun ada gak cerita psl bowling nih..


tggu announce result.. dah dpt rasa dpt nombor tercorot.. yeahh.. janji happy :)

3 comments:

rozana said...

ish..ish..
mmg ade chemistry tul..
org pn 19hb 10 tu wat bowling gak,
utk staf n student,
baru jek nk upload gambo..

Capo Grande said...

giler la....ada gaya champion siot...tahniah la menang vios tu....kitorg dpt viva je...huhu...

masako said...

thanks sebab mention nama saya sebagai host acara..hehe.. --from masako--

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...