@churalliya

Thursday, December 17, 2009

churalliya berwajah baru

woo hoo best nya dah ada template baru sejak blog ni dilahirkan kira2 6 bulan lepas.. barulah rasa rajin nak update.. tak mustahil berduyun tiba entry baru nnti.. hahaha..

special thanks to sir capo grande sbb telah jadikan cita2 sue ni kenyataan.. tak de la susah mana pong.. suma malas ngan rajin je..

d/load template dari btemplate.com.. mmg mak suka... rasa mcm nak tukar tiap2 minggu je.. hahaha...

Salam Maal Hijrah kepada semua.. jgn lupa pengajaran di sebalik hijrah Rasulullah S.A.W.. dan selamat bercoti...

5 comments:

viruspadu said...

clap clap clap, mmg cung giler

Joe Radzif said...

tadi akoo dapat resume ada budak nak apply jadi kerani akoo, ada iras muka ko skit...

churalliya said...

jemah : wah.. sifu (dan tonga) pun dah piji kata cung.. kira assignment success la nih.. fuhh!!!

joe : wah, mesti rajin budak tu.. ko tak akan menyesal kalo amek dia keje..

Joe Radzif said...

akoo tak nak terpedaya dengan paras rupa.... he he he

Capo Grande said...

yey yey...kataku sbg kanak2 riang yg bakal dibelanja key ep siiii....huahuahuahua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...