@churalliya

Sunday, January 31, 2010

berkat kalau berfikiran +ve

mmg manyak untung woo.. jgn di layan sgt perkara2 mcm tu.. nak tak nak, kita mmg kena hadapi jugak.. yg pergi tetap akan pergi.. kita yg tnggal nih, kena lah tabah..

bln februari akan muncul esok.. segalanya akan berubah.. dan pengembaraan baru akan bermula.. itu lah cabaran nama dia..

apa yg ko bebel ni sue?? sbnarnya entry ni x de kaitan dgn 2 perenggan di atas.. itu umpama kesimpulan dari 2 entry sebelum ni.. layankan aje la..

semlm telah berjaya buat sejarah lagi.. lakiku ajak gi shoppppping...... baca betul2 ye sape yg ajak sape ok... dan lagik best bila lakiku kata soh bawak najmi sekali.. hape?? otak tu pantas je pikir.. cepat2 soh kakak (bibik) siap sama tlg jagakan najmi.. hahaha..

maka, sesuatu yg dicari selama ni berjaya berada dlm genggaman.. nak cari yg ke-2, ke-3 dan seterusnya x dapek.. sbb najmi dah mula tunjuk perangai.. bawak kakak, tapi dia bukan nak dgn kakak pon.. siapa yg cadang, dia yg jaga.. hahahaha...

niat murni lakiku nak buat binik dia ni happy amat dihargai.. terima kasih daun keladi.. nnti kita repeat lagi..

ajak je najmi gi kedai lain, terus dia peluk bola tu nak bwk keluar sekali..


impian ku tercapai.. nmpk muka happy tuh


mmg anak bapak.. apa dibuat, mesti dia ikut


balik tu singgah puncak jalil jap.. cari calon menantu.. hahaha..


dah melengkung rupanya badan sejak ada anak ni erkk


meh meh dok sini ngan mama.. singgah ptrjy saje nak bwk kakak tgk.. sok dia blk surabaya bleh crita ngan org2 kat sana..


nak jugak gmbr sweet sweet sblum balik betul2..

8 comments:

viruspadu said...

eh baju hijau tu :p

churalliya said...

arr.. mcm x caye harga dia lagik murah dari lunch kat pizza.. hahaha..

Rozana Mat Radzi said...

lainnya muka mc sue dlm gmbrr yg last nih!

churalliya said...

apa yg lain nya? adakah bertmbah ayu diwajahnya? hahaha.. kalo nk ckp mata sepet sbelah tu akibat pengaruh dr org sebelah ye..

Ana Ukasyah said...

slim la sue, apa rahsianya..

churalliya said...

rahsia? x de apa2 rahsia pon.. gi aerobic je setiap ahad.. haha.. ana nmpk berisi skit erk..

Ana Ukasyah said...

tula dh x sekeping mcm dolo2 lg..huwaaa nk kurus mcm dulu la best bleh pki bj apa aje..skrg?? tang muntut x lepas..tp hb xbg kurus xsdap nk peluk2 hehehe..

QASEHNYA RANIA said...

memang sweet sesangat...^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...