@churalliya

Monday, March 12, 2012

Jumpa Hero Malaya

Sabtu lepas. Di KLIA.

Keluar dari toilet, papa-jit ajak lepak kat KFC. Katanya kat sana ada playground. Elok sangat lah tu.. Sebelum mi-cah meragam, elok sangat lah seronok kan diri dia dulu..

Tak sempat sampai KFC pun.. suku jalan je kot, ternampak orang tengah shooting.. shooting bikin pilem, bukan shooting orang menembak tau.. selalu pandang sebelah mata je lah kan.. tengok2 retis mana sudah lah kot.. sekali... sekali ngkoooooooo.... sekaliiiiiiii abang aaron ajis tuuuuu.. OMGucci!!!!

Terus betulkan tudung yang memang senget sejak sampai KLIA.. hahahaha over sangat..

ada norman hakim dengan sorang pompuan tu.. mekchu suspek dia jadi watak penggoda..

Glowing sangat muka abg aaron.. masa tu dorang tengah menghadap lampu.. wallaweeiiiiii memang terserlah.... sangat osem...

Terus kaki melekat kat situ.. tak tahu nak keluarkan camera ke henfon.. sempat fikir, kalo camera memang senang nak snap, tapi tak boleh upload facebook.. hahahaa... suruh papa-jit tunggu, tapi dia malas nak layan..

Nasiblah ramai anak buah kat sana.. tolong cover.. hahahaha.. habis je main suluh-suluh muka terus aaron lesap.. tinggal norman aje kat situ.. alaaaaa, aii nak aaron jugak.. tak pe, sanggup tunggu aaron.. suspek dia gi smooking.. asyik suspek je lah ko mekchu..

family abang dengan norman.. mekchu tak nak amek gambar dgn norman.. berlagak sungguh.. dia bawak anak sulung dia (baju hitam)

Sambung tunggu aaron.. masa tu lupa suami dan anak.. tak lama lepas tu akak ipar jerit dah suruh siap sedia.. dia nak pegi tahan aaron.. pergghh dia memang terrrbaek.. masa tu kami je, orang lain tak dapat pun bergambar ngan aaron..

Dan hasilnya...
 Korang nampak ke mekchu? 

Lepas tu menyesal kenapa tak bergambar berdua.. alahaiiii rugi tersangat rugiiiiii... tapi tak pe, dapat salam dengan abg aaron ajis pun dah cukup buat mekchu gumbira.. siap lompat-lompat tu.. hahahaha terlupa diri sedang mengandung...


Lepas tu senyummmmmm memanjang.. berkat dapat salam, mekchu tak muntah pun sampai ke malam :D

Lepas tu baru teringatkan suami dan anak.. rupanya dorang tengah layan kepala kat Anjung Tinjau... terus dapatkan mereka sambil kerek tunjuk gambar dengan papa-jit.. dia siiikiiiiit pun tak heran.. hahahaha...

terus check tweeter @Aaron535Aziz dan nampak dia ada share gambar.. harus terus reply tweeter dia kata nak fly sama-sama.. hahaha..

Rasanya kalo retis lain tak de lah meroyan sampai macam ni.. tapi hero malaya yang sorang ni, hilang kawalan emosi jadinya.. saya vote abg aaron jadi retis paling fofular tahun 2011 :D

Ehhh.. apa kitorang buat kat KLIA akan bersambung kemudian...

32 comments:

@Z said...

mencik! jelesnya!!! btw, mekchu ke yg terjelepuk kat bahu abg aaron tu? *sambil garu2 dagu yg tak gatal*

Nini D.. said...

wah!!..kelassss

mama tisya said...

kalo mekchu dpt bergmbr berdua ngan aaron rsnye tkmuntah smp baby lahir kot..hehehehe...

*SiRibenMerah said...

makan hati tuhhhhh.. aaronnnn ajissssss..


*tetiba nk majok ngan mekchu*

SYANI said...

Peh.. mekchu jumpa abang aaron.. Jelesnya...

CaDLyNN said...

Hah..jelesnye ngn mekchu........abg aaronnnnnnnnku..hihihih..

na shith said...

Imej baru ke sue? Rugi x mik gmbr bedua... Kalo salam bau leh simpan xpe...hehehhe

mamavogue said...

weehuu.. best nye!
tp kalau dpt gamba ber2 ngan abg aaron musti lg ramai yg cemburukan mekchu!!

Dee said...

skrg baru i faham kenapa makcik2 lupa diri kalau jumpa Aaron Aziz ngan Anuar Zain..muahaha..

eh..mekchu makcik2 ke? kehkehkeh..

Mak Wardah said...

Mekchu, akak lebih focused kat AARON tu weh..Norman Hakim tu tak masuk budget la. hehehe jahat giler akak.

AKO @ retna said...

huwaaaaaaa encem nyaaaa aaron!!
uisshhhh ni yg jelesss ni ahha...

alamak citer drama ke filem paasal kapal torobang plak ke tu??

~aSFaLiZa~ said...

wah mesti baby kena aron aziz ni. huhuhu

NeenaAnuar said...

arrrggghh!! sentappp ngan entry nie! :p

Imaan09 said...

mak aiiiii..emsemnyaa..

Mas said...

imej baru ke tu?alhamdulillah.if terserempak kat jj or paksen nnt den tegur k ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

jelesssss!!!
camne ai x de kat sisi abg aaron ni.. heheheh
blh ko tanak bergambo ngan norman yer.. hahah, sengal la mekchu ni!
hahahah...

tp mmg abg aaron smart kan..
trus abg sudah.. hahahha

Nad @ MamaZakwan said...

waa....
tergoda u! :)

~najwa~ said...

rezeki ibu mengandung, eheheh

Anonymous said...

citer apa diaorang belakon tu?

Mardhiyyah Ridzuan said...

Mekchu!!! Same2!!! Mar pun nampak diorang dat day!!!! Malas nak amik gambar sebab mak cakap, xhensem pun. Haha!!!! before that jumpe Asyraf Muslim n kieran hotfm. Tadi plak jumpe hans isaac kat hukm. heheeee...

Pepel BoNda AmaNi said...

benci sentap xmo komen selama seminggu...:P

Mimy Hamid said...

kegilaan aaron ajis...mekchu takde ke bergambo sama

littlehumblelynn said...

Uwaaaaaaaa jeles :-|
sambil hentak2 kaki x puas ht.huhuhuhu :-D

illafira said...

sgt2 jeles

Softtouch [Hanim] said...

jeles!!!! Titik

Alycia said...

alaaaaaaaaa.. kt dpt posing dgn rosyam nor jer huhu..

firuz aka MDT said...

vavavava...hamboiihh mekcu.. :D

eda_ej said...

kot2 kuwo anak kang muke cam aron ajis.. kelas ko mekchu.. hehhe..

Bitt (double IS) said...

saya pon vote jugak! hahahhahhaa terbekenan jugak baby dlm perut tu nanti..hehehhee papajit tak marah kannn

conangirlz said...

wahhhh..mesti filem ombak rinduu...
ehh, filem ke drama ea??wahhhh, x saba laaaa...ehehehe...
same laa kiteee..
peminat aaron.. :)))

conangirlz said...

ehh, bukan ombak rindu..
adam n hawa..ehehehe..

QasehnyaRania said...

hehe..langkah kaki kanan yer mkchu dpt jmpa hero malaya msa preggy kali kedua..

masa preggy kn mi-cah, mekchu jumpa si kembar kan...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...