@churalliya

Wednesday, January 6, 2010

Kan senang kalo online je..

alkisah nak carik crocs yg kedua..

degil.. nak survey gak.. nak puaskan hati.. merata carik.. mv, mahkota parade, mines dan yg terkini kat sunway pyramid.. tapi x de yg mencengkam di hati..

masa kat pyramid hari tu lah yg paling2 mencabar hati dan perut.. masa training kat USJ hari tu la.. ngan jemah masa tu.. 18x kot benti baca 'peta' carik kedai x jumpa2.. dah nak hangin dah.. tup2 kedainya ada kat sebalik dinding tu aje.. xcited kemain masuk kedai, last2 frusttttt sesangat sbb design nye alahai.........

tetiba terpikir nak survey online, mmg ramai yg wat business nih.. dan dah pernah beli crocs online pun sebelum nih.. nak beli online ni mmg perlukan keberanian.. mmg ketulenan yg boleh dipertikaikan, tapi ada aku kesah?? diam2 sudah la kan sbb harganya jauh lebih murah.. so far x de masalah la.. servis tip top.. baru je klik mb2u, bukak je mata dah smpai atas meja.. hahaha.. kalo tau mcm ni ending nya, x de la bersusah payah korbankan masa mkn dinner kitowang kat pyramid hari tu semata2 nak carik kedai.. benci!! benci!!

ayu, kalo ko terbaca, aku bukan x mo order ngan ko lagik.. tapi nmpk gaya ko sibuk bebeno skang sejak balik dr japang nih.. ekekeke..

special thanks to mr.edie.. memula ingat dia nih pompuan sbb kan 'edie' kat dlm desperate housewife tu pompuan.. hahaha.. received my lily already.. sesiapa yg berminat boleh klik disini utk melihat model2 crocs yg ada.. mcm2 design still available.. kat market mostly design baru (& ntah hapehape), so kalo kita mengidam gak nak design lama (act x de la lama mana pon..) boleh lah order ye.. servis sgt bagus..

lily in espresso

2 comments:

Nur Lasa said...

looks cute but sorry la..crocs is not my cup of tea.kalau tak 4" heels i tak pakai.. he..he..i need the heights :P

churalliya said...

hehe.. iye lah dear.. the design not recommended for u..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...