@churalliya

Friday, January 1, 2010

Tq adik-adik ku..

HAPPY NEW YEAR EVERY BODY... apa azam?? apa sasaran?? apa tekad?? tepuk dada, tya selera hokey...


here welcome 2010.. umur pun kira dah bertambah lagi 1 angka walaupun mesti ramai yg x nak tambah dulu selagi tak betul2 smpai ke tarikh lahir masing2.. suma x nak mengaku tua cepat la tu..

no celebration, no planning.. just rehat2 je kat rumah.. nak blk rumah seremban.. dah lama sgt tak tido sana.. adakah 2010 ni kitowang berjaya utk betul2 bermastautin di rumah sendiri?? rahsia!!

semlm last day kat opis utk 2009, sempat amek gmbr ngan student praktikal.. dah byk trip student praktikal ni yg sue jaga, tapi kali ni kira dorang beruntung sbb publish gmbr dorang kat sini.. korang kalo baca blog kak sue ni (dan-dan pnggil akak), saya nak ucapkan terima kasih yg x terhingga atas sumbangan semua.. saya bg semua full mark tu.. jgn risau, mesti score A+ punya.. hahaha..

lepas ni nak buat kriteria pemilihan student praktikal - mestilah pandai bermain bowling dan pandai bermain gitar.. hahaha.. tq guys..

3 comments:

Capo Grande said...

jangan risau aku dah celebrate new year dgn diorg mlm tadi...nanti kita buat bowling n karoke untk diorg la...amacam??? setuju???

churalliya said...

jom.. ajak boss sekali..

mama adam ammar said...

mc sue... wani pun dah pindah ker blog.. nanti singgah yeaa..
http://myfamilystoriess.blogspot.com/

selmat tahun baru yeaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...