@churalliya

Monday, February 22, 2010

hari tu gi mv lagi

seronoknya sbb lakiku kata nak bawak g mv lagi sbb kan dia dah janji nak repeat.. kali ni berdua aje.. najmi tinggal umah lagi pun dia x sihat.. bukan alasan la.. mmg dia x sihat sbb terkena jangkitan mama dia..

tapi kan, mcm pelik sgt sbb pegi kali ni tanpa rungutan tau.. tarik je soh masuk kedai mana, semua dia ikut.. alahai kalo la selalu cam tu, kan best..

mission half get done.. half je la sbb ada lagi benda yg dicari tak jumpa lagik.. x pe la kalo lakiku x nak antar, lagi pun dah janji ngan jemah tggu duit kutu nnti..

beli apa kat sana? biarlah rahsia... yg penting lakiku dah berjaya pau binik dia utk dptkan selai t-shirt tau..uhuk!!

lama dah ngidam nak makan durian pancake ni.. tmpt pertama dituju masa smpai hari tu.. puasnya makan....


tu nmpk durian pancake kat atas meja tu?


mirror mirror on the wall.. hensom kah aku ini?? hahaha... i lap u la laling...


dari rumah dah bebel soh dia tukar seluar tuh.. apsal la selekeh sgt? alasan-x de la nmpk sgt dr seremban.. x bleh terima langsung!! bila sampai je, tunjuk org2 lain pun ramai je yg selekeh..


nak tgk jugak tgk2 mana yg sesuai kalo ditakdirkan kena main golf satu hari nnti...

6 comments:

Bapak Gonjolong said...

perghhh...
x leh tahan tgk gambar sendirik ni..
apasal nampak hensem sgt nih.. huhu

churalliya said...

layan kan aje.. nnti x leh gi jenjalan lagik..

Atako Deto said...

gi cukur jmbang tuh bosss..dh makin lebat tuh hehhehe

churalliya said...

susah nak menten the kalo shave pagi ptg dah tumbuh.. hahaha..

Bapak Gonjolong said...

somak the...
mintak jazz plak deh

QASEHNYA RANIA said...

cam sedap jer....x penak plak try ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...