@churalliya

Sunday, February 21, 2010

masa itu telah berlalu..


tag line - maju sempurna ( x tau la kalo dah tukar)


dah shut down notebook, tetiba teringat ngan anak buah su yg sorang nih.. dia nak masuk asrama penuh esok.. dpt sekolah yg sama dgn su dulu Sekolah Menengah Sains Tuanku Ja'afar (STJ), Kuala Pilah.. terus terkenang masa su dpt offer 14 thn dulu.. ehh salah, 14 thn tu masa amek SPM.. kalau kira masa form 1 errmmm kena kira jap.. haaaa... 18 thn dulu.. ini betul pya kira siap pakai jari tangan semua..

wahh.. cepatnya masa berlalu.. teringat lak masa mula2 masuk asrama.. mcm2 perasaan ada.. masa tu femes lagu oh ibu mamat nyanyi tu.. lagi lah tersentap bila dgr.. tetiap pagi lepas subuh call mak (guna reverse charge masa tu..) ngadu nak balik.. asyik2 nak balik.. seksa nya rasa semua kena buat sendiri.. tp tak lama, lepas dpt kawan, lepas dpt sesuaikan diri.. terus suka..

sekarang bila pikir, rasa untung sgt masuk stj tu.. kalo sekolah biasa, x tentu dpt jadi apa yg su jadi skang nih.. alhamdulillah.. berkat sedut udara harum getah mardec tetiap pagi.. hahaha..

apa la rupanya sekolah tu lepas 18 thn neh.. dah janji ngan anak buah, kalo blk pilah nnti nak dtg tgk dia.. harap2 dia dpt contohi makcik dia yg cemerlang ni kat sana..

curik gmbr dia kat fb.. sape soh kecik2 dah layan fb


penat godek2 folder.. nk cari gmbr ngan dia.. ada pun..gmbr ni rasanya thn 2005 kot..

7 comments:

Muhamad Jasri said...

Habis kena seksa ngan senior...mesti kena rumble dulu..

churalliya said...

x main la.. dorang semua rebut2 nak amek aku adik angkat ;p

Capo Grande said...

mudanya chu thn 2005....huhu...

mummy Darin said...

sue memang hot kat school... muahahaa

Ummu Aiman Binti Ibrahim Ummu Aiman Ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ummu Aiman Ibrahim said...

bebila balik melang tu pi la singgah amek gamba..
pastu jgn lupe kasik kami2 nih tgk kalik :p

churalliya said...

capo : aku smpai skang nmpk muda apa....
musz : always.. hahaha ye la sgt ;p
ummu : harus tu ummu.. ntah apa rupa sekolah kita tu skang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...