@churalliya

Thursday, March 4, 2010

keputusan muktamad ni nak berenti


akhirnya...

benda2 ni x bleh paksa.. dia akan datang dgn sendiri.. kasik main puas2, bila dah rasa bosan otomatik perasaan nak benti main tu akan muncul..

tak pikir panjang punya.. dlm tempoh 1 minit terus buat keputusan drastik yg mungkin akan menghampakan beberapa pihak sbb x leh dpt makanan percuma lagi.. hahahaha...

dan pada masa yg sama dpt menggembirakan beberapa pihak yg lain terutama lakiku sbb dia mmg akan membebel kalo nmpk skrin cafe world bila sue ngadap notebook kat umah.. kalo skrin fb ke, blog ke dia boleh terima sbb dia pun kaki layan..

keputusan yang agak berat untuk diambil.. akan kosong lah jiwa ku lepas nih.. hahaha.. over tau!!

tinggal kenangan

7 comments:

Don & Nor said...

takper meksu..yg penting keputusan yg dibuat menggembirakan hati suami yg dicintaaaiii...hihi...

churalliya said...

tu la.. lepas ni 2-2 x de dah layan games fb.. adil dan saksama gitu... ;p

EZAN IDMA said...

hye. nice blog. follow me too :)
ezanidma.blogspot.com

Anna Isa said...

hmmm...tak dak free food la pasnih

Rosnizam Mat said...

Haha aku dah lama berenti, satu game pun dah x main.. Maleh!

churalliya said...

ezan : tq.. nice fabric too
anna : kesian lepas ni dah kurang makanan percuma..
zam : aku pun pas ni dah maleh nak main lagik

QASEHNYA RANIA said...

haaaa....aii dlu pon layan juga..
best giler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...