@churalliya

Wednesday, March 3, 2010

You're not 31, you're 30 + 1




lega rasanya bila tau lakiku happy dan teruja dgn birthday celebration yg tak seberapa kat opis dia.. mmg berterima kasih sgt2 kat opismate lakiku sbb tak kisah bila mintak tlg.. tolong amek kan cakes, tolong simpankan cakes, tolong celebratekan bg pihak, tolong bacakan doa, tolong bg ucapan dan mcm2 lagi lah dorang tolong..

plan x proper sgt.. mmg blur x tau nak buat camne bila tau lakiku tak amek cuti.. kalo dia cuti panjang la akal.. terus google cari bisnes cup cakes kat area putrajaya.. cari pya cari, terjumpa lah dgn blog anna dan jatuh chenta sgt dgn design yg sngguh comel.. sesiapa yg berminat klik kat bake freshly ni..

cake yg sedap dan design yg comel.. terima kasih anna..

sesuai sgt amek design golfing ni.. dah kena sgt la ngan jiwa lakiku
info : 6" choc moist cake with edible image = RM40+RM20


ini wajib sbg fanatic liverpool.. kelakar bila anna msg pg tu tya nama player apa nak letak.. siap soh dia tggu sbb nak google kat premier league dulu.. hahaha...
info : 25pcs cuppies, strawberry + Liverpool theme = RM55+RM15


rasa cute lak tgk gmbr nih.. dgr cerita lakiku blushing disebabkan terlalu teruja..


potong jgn tak potong.. x de candle sbb org berumur dah x sesuai lah tiup2 lilin nih..


dgn opismate yg byk membantu.. thanks guys.. walaupun sekali dua je pernah jumpa dorang ni


tu dia nak tgk bukti kesedapan cakes dari bake freshly. abaikan muka gadis belakang tu


malam tu lakiku belanja makan.. nyum nyum.. najmi dah pandai posing tau..


Growing old with you is one of my favorite things to do


10 comments:

Ila Ramli said...

to wifey of bapak gonjolong : hehe, seprais tuh mmg menjadik... humm, semuanya comel, keharuan (haha) n so lovely ... congrats... (err, kitorg pn buntu nk wat seprais hape sbnrnya, dia dok sibuk miting ajer..hihi..sib baik his wifey got d idea.. :D )

So Close 2213 said...

comelnya chue kek tu, ana pn nk wat surprise kat hb 17.3 ni, dh tempah cup cake gak tp xtaula nk plan lagu mana nih..

churalliya said...

ila : plan last minute gak tu.. sib baik menjadi.. hiks ;p
ana : kekadang buat surprise mcm ni best jugak.. kalo time bercinta tu hari2 surprise kan

Rafidah Mahfodz said...

wahh bapak sudah besar.... kak sue pun bakal besar heheh... bila nak beranak kali ke 2 kak sue :) najwa adik najmi ... happy birthday bapak yang ke 31...kak sue bila ek? 6/8 ek...heheh harap maap kalau salah ...heheh...

churalliya said...

membesar kan? hahaha.. insyaAllah rezeki Najwa akan tiba.. jgn la buat2 lupa lak tarikh keramat tu.. dah betul la tuh..

Bapak Gonjolong said...

thanks for sharing ur life with me.. love u

Ahmad Sufi Osman said...

agak tersentuh hatiku.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki pak..

Rosliza Mohd said...

wah... baiknye office mate bapak tolong celebrate kan bg pihak... siap tolong amikkan kek yg x tahan tuh..hihihihi... HAPPY BDAY TO EN NAJIB ... moga bertambah rezeki....

Nur Lasa said...

aku tau ko tak ingat kat aku but still Happy Birthday Bapak...
:)..may u & family blessed wit loves, prosperity and happines for the many many yrs ahead.

churalliya said...

dah 2 hari berlalu.. still dpt wishes lagi.. jeles.. jeles!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...