@churalliya

Monday, March 29, 2010

Lawatan Ringkas kami

mmg sue akui, selama ni sue yg beria2 sgt ajak najib bwk najmi gi zoo.. dr musim cuti sekolah thn lepas lagi.. mesti najmi suka tgk haiwan (sila gunakan perkataan yg sopan)

tapi kan.. tapi kan.. hehehe.. tak smpai seminit smpai kat kandang tapir..

"jom papa"

ajak gi kandang badak pulak.. lepas tu, selang seminit..

"jom papa"

ajak g kandang rusa pulak..

ini bukan najmi yg berkata2, tapi omak ehh.. hahahaha...

uii.. penat woookkk.. tgk2 haiwan sambil lewa je.. geram je tgk buggy najmi tu.. rasa mcm muat je nak duduk.. tapi segan pulak ngan org2 kat situ..

ketapi tu pulak tak jumpa2.. ntah mana station dia ntah.. lepas tgk gajah dancing2, baru lah nmpk btg idong.. dpt la naik dlm 1km je kot..

kaki ni penat yang amat!! rasa nak je bukak kasut.. sakit lak kaki pakai crocs ni.. selalu kalo dlm shopping complex tu ok je.. hahaha.. nak jugak bandingkan ngan tmpt yg sejuk2.. nak kena cari kasut adidas pulak lah..

"najmi kalo nak pegi zoo lagi, nnti ajak papa je la ehh.. mama tinggal kat umah".. hahahaha.. scr otomatik statement tu keluar..


elok je smpai tol, budak kecik ni tido.. adoiiyaii.. mama dia dah punya xcited nak tgk gajah..


nak keluarkan camera pun ilang mood.. ini je haiwan yg ada..


baru tau rupanya badan kat zirafah ni x de bulu..


it's very good for him to explore..


dlm rumah burung.. 3 minit paling lama..


papa, najmi & tiger... auummm.. masa ni kan panasssss sgt..


kalo bab senyum tak de masalah..


tgk gajah dancing.. berani2 ayam je nih..

malam tu kan Earth Hour.. tutup lampu tak? apa yg korang buat dlm gelap tu?

2 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

unta besar tu dah takde ek?
syok tgk unta tu dulu..

churalliya said...

unta besar tak de pulak.. dia dah kena hntr blk pdg pasir kot sbb x perfom.. hihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...