@churalliya

Tuesday, March 30, 2010

Dian dah bebungo

pagi tadi sejurus sebelum bertolak dr rumah mak utk b/fast bersama jemah sebelum sama2 ke mv dgn menaiki komuter...

best nya dian dah bebungo... x lamo lae dapek la makan dian..

jemah : su, durian dah mula berbunga kan skang ni..
mekchu : ha ahh.. pokok kat kebun org sebelah pun dah byk bunga.. baru amek gmbr pagi td..
jemah : bestnye, bleh makan durian puas2 thn ni.. last year dlm pantang..

wah, hantu durian jugak ko ye jemah..

semasa di mv..
kenikmatan kesedapan durian pan cake ni masa sewaktu masuk ke dlm rongga mulut mmg tak terkata.. sedap lak aiihhh...

sanggup tu 2 hot mama ni berenti kat tgh2 org ramai semata2 nak ngap durian pan cake.. hahaha..

beli apa kat mv?

2 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

makan.. jgn tak makan yahahaha

Ila Ramli said...

mv tuh yg tak tahan...buatkan org tertanya2 jer mana tuh mv, haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...