@churalliya

Monday, March 1, 2010

surprise yang menjadi

tulisan ini difikir dan ditaip sehari sebelum berlakunya Hari Lahir Mohamad Najib bin Mustafa yang ke 13 tahun.. oppsss.. atau dgn kata lain sebaik sahaja lepas meeting selama 4 jam tanpa henti.. dan waktu ini ialah waktu rehat..

status lakiku kat fesbuk sehari sebelum bebeday dia "still have 12 hours".. esok birthday papa.. x tau la nak celebrate mcm mana.. dah jadi kebiasaan kami celebrate lmbt.. postponed kekadang smpai nak tambah umur lagi setahun.. kekonon thn ni x mo la belated jugak, tapi.. tapi.. x de idea lah.. plan nak gi holi holi holiday jek..

present pun x tau nak bg apa.. bila tya nak apa dia mintak dvd player utk kereta.. permintaan yg melampau.. harap2 dgn planning yg x seberapa melalui bantuan opismate lakiku sedikit sebanyak akan membuatkan lakiku happy..

dan di bawah ini ditaip pada hari kejadian - 2 mac 2010 (selasa)
hari ni suspen je.. bukan suspen sebab pakai bj korporat.. tapi suspen sbb jadi ke surprise seperti yg dirancang.. dlm kol 5.30 dpt mms neh...

terus bergenang air mata sbb surprise ku menjadi.. hahaha.. terima kasih kpd mr.tamizi sbb sudi membantu.. entry part II pasti akan menyusul..

Special wishes for Najib Musfata a.k.a Bapak Gonjolong.. The best part of everyday is sharing it with a husband like you!! HAPPY BIRTHDAY HONEY!

3 comments:

So Close 2213 said...

waw bestnya chue, kim salam bufday wishes to bapak,xsabo nk tau part II nih..hehehe

Anonymous said...

waaaa...bagus2...puan suraya!
ble nk kuar part 2??huhh.

churalliya said...

dah kluar dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...