@churalliya

Friday, April 2, 2010

Facial pada hari kerja

dilakukan pada hari kerja hokey.. bukan pada waktu kerja.. kalo waktu keje, of kos la kena keje..

dah byk kali buat facial time lunch hari Jumaat.. dah tu, x de masa lain yg sesuai.. nak wat time w/end takut mcm2 agenda lak tergendala.. so, drpd membazir masa, baik la kita manfaatkan ia!!

tapi, hari ni sgt sedih sbb nya amoi yg selalu wat kan facial tu dah naik jd supervisor ma.. sudah naik pangkat la lebih kurang.. nama dia 'Feanne'.. sentuhan tangan dia mmg superb.. tak pernah tak lena.. hehehe..

td tukar ngan org lain.. joey kot nama dia.. slow mak enon lak aihhh.. tetekan.. smpaikan bila pakai mask tu kita sendiri dpt rasa "apsal lama sgt pakai mask ni.." "mana joey ni.."

last2 sue bukak sendiri mask tu.. tggu lama sgt tak masuk2 bersihkan mask.. elok je sue bukak mask, terus dia masuk ketakutan.. tgk jam dah kol 2.30.. hadoiii.. acik ado mtg kol 3...

masa buat extraction pun lemah gemalai je, takut sue compare servis dia ngan feanne kot.. nice, but too slow la ammoi...

mcm frust gak sbb sue baru je tambah package yg baru utk facial ni.. thn lepas nye nak abis dah.. sbb nya dah konfiden gile ngan feanne.. cara dia mmg meyakinkan.. sekali dah tukar org ni, agak malas lak nak gi tetiap bln.. smpaikan tadi, 1st time x set new appoinment utk next mnth.. hampa!!

nama kedai ni CRES, kat jusco tu ha.. product yg digunakan dinamakan cellnique (not sure the spelling).. hari ni buat Boi-cell.. harga? kalo nak tau harga pakej yg sue amek ni bleh la pm ye.. tak bleh bg tau kat sini sbb kalo lakiku tau, 'naye' dibuatnye.. bising dia nnti.. syyhhhh..


ni belum tau psl kena tukar org


mcm momok...


tu la kedai dia pandangan dr seberang jejantas

6 comments:

So Close 2213 said...

bestnya g facial..:)

churalliya said...

mmg best.. menten tetiap bln dr thn lepas.. tp..... x gak jd mcm era fazira.. kui kui kui

Masdiana Mat Nor said...

clinique ke sue...produk die warne ijau.....ye ker?

churalliya said...

tak.. bukan clinique.. tp cellnique.. konfem spelling tu betul.. try la google..

Puteri Satu said...

salam kenal dari akak... dok blog hoping... sekali termasuk blog su ni... baru perasan su ni kawannya si zaimahkan... salam kenal dari akak..

churalliya said...

tq sudi hoping kat sini.. byk sgt muka sue ni kat blog zaimah erk.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...