@churalliya

Wednesday, March 31, 2010

Cari punya cari

beli apa kat mv.. smbung dr entry lepas..

kalo cerita pun mesti korang x percaya punya lah!! 1st time in my life time.. bwk balik beg plastik Toy's R Us.. the only one and only plastic bag.. opss.. sorry, of course durian pan cake punya plastic bag jugak.. bila dlm komuter dah cuak takut org keliling bau durian.. nak simpan dlm PAPER BAG x de la pulak..

dgr cerita laki jemah a.k.a mr laloque telah mentertawakan kami dgn brgn yg di beli.. tak pe.. tak pe.. blk dr negara kangaroo nnti harus ada souviner..

bila smpai umah, lakiku pun x percaya.. dah ckp dah dlm tipon x beli apa2.. ingat sue memain la tuh... muka sikit punya ayu mcm ni, x kan lah snggup menipu kan..

beli apa kat mv? ni yo haa...

khas utk anakanda tersayang... tp bln 5 nnti br nak bg kat dia.. alat umpan kelasakan nama dia.. hehehe..

misi nak cari kasut, nak cari kasut.. tapi misi gagal.. puas dah 1 mv + the gardens tu kitowang masuk, tapi tak ketemu.. ni kekonon nak gantikan kasut crocs yg sakit kalo pakai lama2 tu.. bukan melecet, tp sakit kat 'jari hantu' kat kaki.. kan kasut tu dpn dia bentuk bulat.. so, org yg berjari kaki panjang akan berasa x selesa kalo pakai kasut mcm tu lama2.. smpai tahap sanggup nak berkaki ayam je..

bila pikir2 blk, habeh kan boreh (habiskan beras) je apply cuti semata2 nak shopping.. plan sikit pya cun ngan jemah.. (of course we all mmg cun kan.. akahs!) tp x dpt brg yg diimpikan.. tp kami puas... puas keluar dr kesibukan kerja di pejabat.. bukan kah itu lebih bermakna?


jemah yg kepenatan keluar masuk kedai kasut..


mcm nak beli, mcm tak jadi pulak.. tepikir nnti kalo kena gelak ngan laki.. ada reben pun bleh jd isu tau.. watermark tu harus tepek kat perut.. cover.. hehe..

3 comments:

Don & Nor said...

eik mek su...cover apakah watermark iteewww.... adakah soalanku itu berasas??hihi..

churalliya said...

cover lebihan lelemak ler.. lupa nak tarik napas masa neh.. hehehe..

Muhammad Adam Rayyan said...

takyah buh watermark.
edit je pakai photoshop len kali jadi megan fox trus hihi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...