@churalliya

Wednesday, May 12, 2010

3 in 1



2 demo & 1 meeting.. semua sekali harung..

bak kata jemah, meeting meeting, eating... hahaha.. part eating tu kol 10 dah siap pikir dah..

as usual, kitowang budak2 operational & network ni telah diarahkan untuk ke uptown (3Com office).. gi sana bukan main2 tau.. dgn hajat yg besar..

sblum start demo Intellegent Management Center (IMC), terjejak kasih lak ngan suhaila.. masing2 menjerit bila nmpk muka.. suhaila ni budak UUM, sama2 belajar dulu.. tp x berapa rapat lah sbb dia 'klik' lain.. sue 'klik' lain.. tp sama2 hot.. hahahaha.. tak tak.. tipu je..

sesuai lah tu sue bertemu sue.. bleh lah sue bg switch murah kat sue.. suhaila ni account manager kat 3com tu.. bukan calang2 position hokey!!


gossssiping with my 'potong fren'...


lepas tu masa yg ditnggu2.. makan!! kat papa rich.. nyum nyum..



nilah sue & sue..

lepas tu smbung lak demo Desktop Management System (DMS) lak oleh GITN.. w/pun kitowang mmg dah guna DMS ni kat opis, tapi saje je nak cuba try test tgk product yg lain.. lepas je demo, smbung terus meeting yg terpenting.... meeting 1 NS*Net dgn TM..

dah petang x de mood dah nak poosing.. al-kisahnya sekeping ni je lah..


3 comments:

Don & Nor said...

wah....sronoknya meksue jumpa meksue...sesuuuaaaiii gitew.. lama tul x jumpa sue 1 lg tuu. eh..mcmlah dgn meksu pun penah jumpa lps kluar UUM ek. tp bila kita slalu berblogging nii...terasa dekat jee...

.::WaNiE::. said...

mekchu,

rambut kamu sgt cantik berkilat la.. apa rahsia :D

churalliya said...

nor : dekat tp jauh.. mcm2 ragam bila jmpa member2 lama.. ngan nor bila ntah?

wanie : pantulan dr kilatan muka.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...