@churalliya

Friday, May 14, 2010

Al-Fatihah..

smpai sekarang pun mcm x percaya lagi dgn berita kehilangan seorang kawan..

Al-Fatihah kepada arwah Pennylena yang telah kembali ke rahmatullah pagi tadi. Menurut maklumat yang diterima, beliau meninggal dalam tido.. Arwah masih dlm tempoh pantang setelah melahirkan anak secara pembedahan. Sebab meninggal tak pasti..

W/pun sue tak berapa baik dgn arwah, tapi kalau mmg kita kenal org tu, mmg rasa sedih..


baik dgn arwah pun sebab duty masa pertabalan hari tu (dlm bulatan merah-bj pink, tudung coklat. dia sgt sweeeet).. gmbr ni pun masa rehersal pertabalan.. masa ni arwah tgh pregnen..

Al-Fatihah...

2 comments:

Ya ALya said...

al fathihah.....

bertuah arwah meninggal dalam tido

semoga rohnya di cucuri rahmat n semoga tabah family arwah....

cuma sian pada baby yg dilahirkan....haraf family arwah menjaga dengan sebaik2 nya.....

viruspadu said...

eh dia ke

dia ni lembut sangat orangnya

alfatihah. sedih la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...