@churalliya

Friday, May 7, 2010

Brooch besar dada

Wahai org2 seremban dan yg berdekatan dgn nya... marilah beramai-ramai ke Kompleks Kraf Seremban sbb kat sana kan...... kat sana kan ada bykkkk batik sutera yg cantik2, eksesori & pameran kraf.. tp smpai esok je.. sempat lagi tuh..

sekangkang kera je dr opis nih.. sib baik x bawak keta td tau..

pameran kraf tak jenguk pun.. sibuk kat kedai yg jual kain sutera batik & eksesori.. leka betul.. x padan ngan cuaca panas.. dah dasar pompuan tu kan, mesti blk dgn beg plastik..

jemah 2 beg, mekchu 2 beg... hadoiiii....


tp mekchu siap dpt free gift... ai loikeee...



masuk je opis, of course terus pakai brooch yg cantik itu kan.. bila boss tgk dia terus ckp "keronsang sue besar dada" hahahaha.. kelakar la boss nih.. nmpk sgt selama ni boss tak perasan sue nye brooch sbb semua stok kecik2 je... rasa mcm nak beli kaler gold pulak lah..

9 comments:

mummy Darin said...

sue, aku kalau balik pilah, x singgah somban.. tlglah belikan tuk aku.. ngeh..ngeh..ngeh..

Don & Nor said...

meh beli dr nor...made in korea lg...wekekeke...bisneswomen nak pencen dah bersuara...

soclose2213 said...

Nor: xmau beli nak f*ee ler..hihihi..
su : beli jgk yang gold tu ^.^

churalliya said...

musz : belikan hanger baju bleh la.. hehehe..

nor : tak sama brooch korea ngan mesia.. saya kan anak malaysia..

ana : rugi kan kalo x beli.. susah tau nak carik brooch tu kat sbn nih

.::WaNiE::. said...

menyerlah sikit !! cantik ape

Muhammad Adam Rayyan said...

huish! mcm kerabat diraja somban punya la wahahaha

churalliya said...

wanie : semua nak kasik besar lepas nih.. kasik semua buntang mata.. haha

adam : kerabat wannabe, tp lamaran ditolak :(

Lieza Abu Samah said...

huhu... su mmg susah nak jumpa brooch tu... liza dah beli tahun lepas or 2 thn lepas... colour dia still maintain.. x luntur.. tahan tul.. yg bez mmg susah nak jumpa..

churalliya said...

mmg lama pun carik.. klasik kan.. siap beli ngan earing sekali.. x sabar nak pakai.. tak gi sana ke td?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...