@churalliya

Saturday, May 29, 2010

Najmi ada 4 org kakak

baru-baru ni mak ada amek anak angkat dr singapore.. sbnarnya dah lama mak aktif dlm program homestay nih.. cuma sejak najmi lahir & kitowang dok ngan mak, mak dah slow skit.. sbb nya kitowang adik beradik bising sgt kalo mak nak amek anak angkat nih..

bukan apa, penat dibuatnya.. tgk mak pun dah penat.. kena sediakan makan minum dorang, kena siapkan tmpt tidur dorang.. kalo dpt yg kuat makan tu, nasib badan lah..

ni kira 1st time mak nak aktif semula sejak hampir 2 thn kitowang dok ngan mak.. mulut ni bising x bg mak amek, tp dia nak jugak.. biarkan lah.. janji mak happy..

sib baik hari tu mak dpt semua pompuan.. kalo dpt lelaki tu yg leceh skit tuh.. bucyuk ashem & agak pengotor skit.. sorry lah ye kaum lelaki..

najmi happy sgt sepanjang 3hari 2 mlm budak2 tu stay kat umah.. kalo masa dorang blk makan & rehat, ada lah kawan najmi main nyorok2..



apa ntah nama budak2 tu.. cecelia, aishah, lagi 2 org x ingat.. tp yg pasti, sue telah menjadi traslater sepanjang 3 hari tu.. hahaha..

3 comments:

[-suziey-] said...

wow mcm best jek..program ank angkat..depa tu sume xreti ckp melayu ke..hmm kena speaking la yek..
ur mom usahakan homestay utk ank angkat ni ek? ye la kalu kena yg kuat mkn..adeii

churalliya said...

ada baik & buruk dia.. bukan my mom lah yg usahakan.. dia just ahli program homestay tu je & kalo ada program anak angkat ni, kena la bahagikan sama rata dgn ahli yg lain.. seronok sbb my kg aktif & byk kali shooting pilem tau.. hehe

churalliya said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...