@churalliya

Monday, May 31, 2010

Top 10 : BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

siikit je lagi kalo mekchu wat jugak entry pasal gi HK/shenzen, mesti yg ramai akan muntah kaler ijooo nnti.. hahaha.. sorri la uols, kena gak wat utk rujukan we ols jugak di hari tua nnti.. hahaha..

x abis lagi tu, baru hari ke-3.. ada lagi 2 hari nye entry nak kena wat.. sila abaikan kalo ada yg x suka ye..

ok.. ok.. dah tibanya masa utk mekchu umumkan 10 gmbr yang telah berjaya mencuit hati juri amatur pertandingan ini.. tahniah!!

kpd mereka yang tidak terpilih tu, jgn lah merajuk.. ala bucuk, bucuk.. teruskan hobi & minat korang join contest.. lagi byk kali join, lagi cerah harapan nak menang kan.. chaiyokk!!


senarai pemenang (1 x winner, 1 x 1st runner-up, 1 x 2nd runner-up & 1 x 3rd runner-up) akan menyusul kemudian..

14 comments:

tiefazatie said...

ifa xmenang la..huuu..=(

[-suziey-] said...

alhamdulillah..1 of the top ten..waa hebat2 sume nih..xpe xmenang pn enjoy dh:) contest is just for fun:)

Nida said...

Alhamdulillah.... syukur...
Harap2 dapat terus mara..hehe

fidasopansantun said...
This comment has been removed by the author.
churalliya said...

ifa : ala, jgn kecik hati ye.. x makan rasuah lak juri amatur tu.. hehe

suziey : congrate..

nida : go go go..

NeenaAnuar said...

hohoho... TQ juri!! dah ter-short listed nie pun dah happy dah! :D

anyway... good luck to everybody! ;)

AKO @ retna said...

oo alhamdulilah termasuk list... thanks mekcu ;)

.s.o.f.i.a. said...

suka tengok gambar2 yang terpilih...... mine not listed tapi as i said, memang dah agak takkan menanng tapi saja nak buh gambar tu jugak...... (i memang degil)

apapun, congrats to all winners. bak kata vince, semua pemenang tiada yang pengalah!!

ASaDa RyutaRo said...

waaahhh!! terpilih masuk top 10 la.. hati bunga2 dah ni.. hihi :P

tQ kepada juri yang memilih jadi top 10.. =)

semoga terus mara ke hadapan.. yeah!

BabyIbu said...

alhamdullilah top ten. Tahniah pada organizer dan top ten lain. Kita tunggu result die pulak...

shaza said...

tahniah pade yang terpilih..

CaDLyNN said...

ehem..ehem..yeah..terpilih dlm top ten...mekchu..mekasih bagitahu.. :)

mummy Darin said...

tahniah kepada yg terpilih...

diarieslinnanayus said...

eden tak do laa..xpo2..lain kali eden torai laii..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...