@churalliya

Tuesday, June 1, 2010

contest BY MYSELF


siapakah dia MYSELF itu? lawyer? majistret? doktor?


yg pentingnya bukan mekchu ye.. final result pun belom keluar.. x kan nak wat contest lagik.. meroyan ke apa??

contest dr ana ni mcm menyeru2 mekchu soh masuk.. gmbr dpn cermin? kojo sonang je tuh.. di sebabkan gmbr dah ada, so tak yah la tggu lama2..

semua details ada kat sini


alamak.. mcm malu lak tgk gmbr sendiri..

ni masa kat dlm fiting room kedai superman kat Mines Shopping Fair tu.. tgh try bj superman nih.. sbb tu otomatik gaya superman nak terbang tu.. ampunkan lah minah tu ye..

siap ngan muka & moncong2 tu yg tak tahan tu.. sesekali.. biarkan lah dia..bukan senang nak tgk mekchu wat aksi mcm tu.. asyik gaya ayu je kan..

so, ana a.k.a my old pren.. jgn gelak, sbb kalo ko gelak, nnti superman tak mo dtg rescue lagi..

7 comments:

NeenaAnuar said...

hahaha.. cute lah contest nie dear! very creative! and I loiiikee your pose! Good Luck to you yeah! :D

soclose2213 said...

salam sue,
hihihi gaya superwowan ke catwoman erk?

ok dtg2 jenguk2 ni, tq joingg..sue blum folo la dear, cuma semak/ana yg x perasan ..

soclose2213 said...

neena jomla join..due 18.06

.::WaNiE::. said...

wawawawa saya serius tak reti nak amik gambar elok2 depan cermin canie

tips pls mekchu hihihih

NeenaAnuar said...

soclose:
hehehe.. Thanks for the invitation sis! nanti kalau dah godek2 gambar & jumpa yg sesuai... insyallah i'll joint your contest yeah! :D

churalliya said...

neena : pose yg belum pernah dipublish di mana2.. khas utk entry soclose..haha.. malu lah

ana : ingat dah jd follower 8 thn lepas.. rupanya belum.. neway, done!! neena tu confirm ada byk gmbr cantik2

wanie : tiada tips.. cuma bergantung kpd apa yg kita makan hari tu supaya bleh menggedik dpn cermin.. haha

ASaDa RyutaRo said...

bagus jugak najmi aktif kat airport. tu yg tdo nyenyak dah dalam flight.huhu..

hohoho.. banyak lagi tempat yg nak d pergi tu.. semoga menjadi kenyataan. hee =)

ni email asada.. monkeyluffy98@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...