@churalliya

Tuesday, June 1, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest


contest mekchu hampir smpai ke penghujungnya.. tiba2 muncul lak hobi lama mekchu yg suka join contest, tp x pernah menang itu..

cuba, cuba & cuba lagi..


giveaway ni sempena birthday mamaeja yg ke.. ehem2x.. (21 May nie), mother's day dan juga launching kedai mamaeja (jarumjahit.blogspot.com).. details klik sini..

suka dgn blog mamaeja sbb ada baaaaaanyak sgt info & gmbr2 yg menarik..expecially gmbr si kecik tu.. dan yg paling penting, mamaeja ni rajin update blog..


Nama budak ni : Najmi Syahputra bin Mohamad Najib/17 Julai 2008
Nama mama dia : mekchu/ miz_mazni@hotmail.com


gmbar ni masa kat HK hari tu.. sudah sgt nak amek gmbr najmi.. kalo nmpk ke camera, dia akan lari 100meter.. masa tu dia tgh leka main lopak air.. dia x perasan mamarazi sdg merakamkan aksi.. hehe

opss.. ni contest hat.. kalo pakai cap boleh ke?

5 comments:

~~@lyci@~~ said...

gud luck najmi..

churalliya said...

thanks alycia :)

mama eja :) said...

hai dearie... thanks for joining in n gud leck ye :D

SHAZA said...

good luck.salam kenal, saya join contest mamaeja ni tp nak buat pautan kat gambo tu tak reti ler.kalo awak tak keberatan blh tak ajo saya???

churalliya said...

sy reply kat sini.. harap2 shaza baca la nak nye.. hehe

masa wat new entry tu, kan ada button hyperlink kat kotak yg sama ngan nak add photo tu.. ha.. klik button hyperlink tu & masukkan link mamaeja..

clear tak erk? atau kena wat screen capture?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...