@churalliya

Friday, June 18, 2010

Mari berhimpun


korang x pernah tgk lagi kan gmbr opismate kesayangan mekchu... mekchu tak pernah tunjuk, cemana nak tgk ye tak...

hari ni, opis mekchu jadi u/setia perhimpunan bulanan & perjumpaan dgn Dato' SUK, so amek peluang amek gmbr reramai.. dah alang2 kitowang pakai bj glamer tajaan SB (sendiri bayar) kan..

alhamdulillah, majlis suksessssss... penceramah dari Peg.Psikologi, Kem.Pertahanan yg sgt best... best sgt lah...

pagi pagi mata mekchu mmg bengkak.. hahaha... kagum ngan jai sbb 1st time nmpk dia pkai bj melayu

ngan jemah.. sebelah tu sir capo yg pinjam tipon mekchu.. kalo tipon mahal, tp tak bleh call out nak wat pe erkk... hahaha.. tipon canggih mekchu gak yg berjasa..

tadaa... ini lah staff Unit Pengurusan Teknologi Maklumat (UPTM), Pej.SUKNS.. ramai pompuan kan..

ketandusan kaum lelaki

u go gurl...

eh, mana gmbr Dato' & penceramah nye?


7 comments:

~~@lyci@~~ said...

wahh, terubat rindu nak tgk geng2 kat uptm huhu..

Capo Grande said...

apsal aku nampak ensem dlm gmbr ni...kat luar xpun...kui kui kui...

Rafidah Shamsuddin said...

waaa..............ramainya staff...cemburu

mekchu said...

alycia : ramai staff baru..

capo : gmbr dah edit boleh la.. ramlan pun ensem..

pidah : berbaloi dgn kerja yg kena buat.. SYMP..

soclose2213 said...

hahaha semua nampak ayu & macho..

sue cantik kasut..hahaha mata pandang mcm berkenan aje..

mekchu said...

hehe.. cepat je mata ko kan.. murah je tu.. 2 singgit.. hahaha..

viruspadu said...

eh apasal saya tade gambar2 ni... tsk tsk tsk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...