@churalliya

Thursday, June 24, 2010

patut lah hari ni kehilangan mood


rupanya nak kumpul idea wat header baru.. kah kah kah.. mekchu tak serajin itu nak design header sendiri ok..

tapi overall ok tak template baru ni? dah ada blogger designer template baru ni sgt senang kan... main klik klik klik je blog kita dah berubah wajah.. ko ckp je nak terang kat mana, nak gelap kat mana.. sonang bai tu... jgn risau, semua setting, link, comment, posting, etc tak akan berubah..

tp yg menjadi masalah bila nak design header.. sebelum ni mekchu tak pernah ada header sendiri.. kesian kan.. teriiingin sgt nak ada header mcm blog korang yg simplycity tu.. ni apa kes tetiba teringat tokti lak ni??

tetiba declare diri sbg the orange mama.. hahahaha... tang mana yg orange tu pun tatau.. tp mekchu mmg suka kaler oren pon.. x de la suka sgt.. tp suka la..

special thanks to sir capo grande yg rajin sgt nak design header mekchu yg x smpai 2 jam ni.. eh, dia mmg rajin la.. design header lagi, cari info allaboutnegerisembilan lagi.. not bad kpd seorang SA yg jaga network buat hasil seni sebegini rupa.. header org rumah dia pun dia design kan.. apatah lagi header blog dia sendiri...

plan nak cari quotation lah utk header.. ramai kan yg wat bisness design header ni.. itu belum kak jemah menjelmakan diri dgn template & header dia yg sungguh bling bling tu..

dlm 5 bintang, berapa bintang korang bg utk blog mekchu yg baru ni? (5-higest, 1-lowest)

perasan tak ada tanda soal kat gmbr tu? hehehe..

11 comments:

shaza said...

huhu.. mekchu sokong pasukan Holland ke??

eiNa said...

wahh,, dah ada tanda soal tu.. jeng jeng..

saya bagi 5 bintang! cantik n chumel..sesuwaii...

viruspadu said...

sy bg bintang kejora *tetiba

~~@lyci@~~ said...

wahhh, very the orange2 gitew..

cantik n chumel.. i like.. bg 5 bintang...

mekchu, apa maksud ? .. kasi ar tau hehe..

soclose2213 said...

hohoho.. cantik2..haah apa maksud '?'
telah ada yg ke 4 ke? hihihi

lily lotus said...

mestilah 5 stars :)...ehem2 harap2 tak lama lagi tanda soal tu akan bertukar wajah..ke dah in progress?

Capo Grande said...

saya bg bintang tiga sebab sy yang buatkan...huhu...bagi lebey2 nanti org ckp riang riak pulak kan...kui kui kui...

CikSembang said...

header seme ok.. tapi akk rasa komen kena letak besar sket..
color orange is very energetic like the owner

mekchu said...

hehehe.. thanks korang semua :)
tanda soal tu yg menjadi tanda tanya.. hahaha.. ok tak explanation cam ni?

soclose2213 said...

ala tak aci cenggitu..nak jaw yg tepat & padat..hahahaha

.::WaNiE::. said...

hahaha comelll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...