@churalliya

Wednesday, June 9, 2010

"Snap, Send & Win” Drypers Wee Wee DRY


dengarkan lah ayat dari Drypers Wee Wee Dry..

Kami amat menghargai sokongan anda selama ini, justeru kami membuat keputusan untuk menganjurkan 100 Parti Hari Jadi untuk anda!

Dari sekarang hingga 15 Nov 2010, hantarkan seberapa banyak gambar si manja comel anda memakai Drypers Wee Wee DRY dan anda berpeluang memenangi Parti Hari Jadi untuk jemputan 30 orang yang hendaklah diraikan pada tahun 2010 di KFC terdekat anda.

Segalanya akan diatur rapi - termasuk kad jemputan, perhiasan, makanan lazat sehingga menjilat jari, permainan dan juga beg hadiah - kerana andalah yang menjadikan kami jenama lampin bayi No.1 di Malaysia.

Untuk pertanyaan, sila hubungi agensi terpilih kami di 03-5635 1391

(Isnin - Jumaat, 10 pagi – 5 petang, kecuali hari cuti umum) atau Talian Khidmat Pelanggan Drypers di 1-800-88-9988

1. Tangkap gambar si manja comel anda yang memakai lampin Drypers Wee Wee DRY.

2. Hantarkan gambarnya kepada kami melalui cara-cara berikut:

a) MMS :

1. Ambil gambar,
2. sertakan maklumat dengan format berikut: Drypers <,> nama penuh ibu atau bapa <,> No. KP ibu atau bapa <,> nama penuh anak <,> No. MyKid anak
3. hantarkan ke 016-3399950.

b) Pos :

1. Ambil gambar,
2. sertakan maklumat berikut: Nama penuh ibu atau bapa,No. KP ibu atau bapa, nama penuh anak & No. MyKid anak.
3. Hantarkan ke Alamat di bawah:

Peraduan “Snap, Send & Win” Drypers Wee Wee DRY,
Peti Surat 3030,
47509 Subang Jaya,
Selangor.

3. Kami akan menelefon anda jika anda memenangi Parti Hari Jadi!

Itu adalah ayat copypaste dari blog nur ain qistina


Najmi nak masuk 2 tahun bulan depan.. x lama lagi tuh.. malas nak pening2 nak pikir pasal preparation party, try masuk contest ni.. sape yg x nak senang kan.. dah senang, nak senang lagi.. dah contestnya pun senang..

sesekali nak gak merasa smbut birthday party kat KFC.. segala mak nenek akan diuruskan & dan yg paling penting FOC.. mak suka!!!

good luck lah anak mama..


itu lah 3 keping gmbr yg sue mms kan.. harap2 terpilih... amin..


tapi kan, agak tension gak sbnarnya.. sue hantar guna MMS.. senang dan menjimatkan.. ada gak la dlm 7-8 kali try send.. utk 3 keping gmbr.. korang kiralah berapa byk MMS tu..

& byk kali call customer service dia.. setiap kali call, dia ckp dorang tak terima.. & yg pentingnya dorang ckp kalo betul MMS tu diterima, kita akan dpt reply msg..

mmg sue x dpt sebarang reply pun w/pun dah berbelas MMS yg dihantar.. so, jln paling selamat gi cuci gmbr & hantar thru pos..

dah bertahun rasanya x gi cuci gmbr.. alang-alang dah gi cuci gmbr, terus cuci gmbr g HK sekali.. bersungguh ni nak menang..

4 comments:

~~@lyci@~~ said...

gud luck najmi.. sungguh comel najmi jd model hihi.. nnt kalo menang jgn lupa ajak anty n adam yer hehe..

sue, dah tgk dah picca baju najmi tu.. mcm okay jer.. nnt sue email picca kat alycia ekk..

deqya2000@yahoo.com

tq ;)

mekchu said...

thanks alycia..
nnti sue e-mel ye.. gmbr ada kat notebook, x bwk lak hari ni..

rozana said...

najmi..
gud luck!!!
mama x sbr nk tgk dak jimmy
menang!!!!
sue,cek olay contest...
i join u!!!
jom!!

Rafidah Shamsuddin said...

leceh la nk pos2 ni...kan best if boleh emel saje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...