@churalliya

Monday, June 7, 2010

mekchu akan mula risau bila dia mula sepak

tak lama lagi sepak mula World Cup 2010 dah nak mula... tetiba rasa tak tentu arah..

apa yg mekchu risaukan sgt ni? ishh.. risau la.. risaukan bro.john ku nan sorang tu... bro.john ni kalo psl bola lain mcm skit.. jgn lah kacau dia time ada game fav dia.. itu cari nahas namanya.. ekekekeke..

itu baru game premier league yg tetiap thn pun ado.. kalau game yg 4 thn sekali ni lagi lah dahsyat impaknya..

sue smpai skang x bleh terima apa tau.. bila dia dah khusyuk tgk game 90 minit tanpa gangguan, masih nak jugak ulangan game yg sama.. lepas tu smbung tgk kat berita ESPN ke apa tu yg dok ulangkan gol jaringan tu.. smpaikan sue yg tak paham bola ni bila tgk sekali pun dah bleh hafal lepas ni no.berapa yg sepak smpai gol, gol tu dtg dr arah mana, no.berapa yg tepiskan bola..

org minat bola mmg cenggitu erk? kenapa mesti terlalu fanatik? cerita bola, makan bola, tidur bola.. brrrrrrrrrrrr coca-cola..

kutuk kutuk gak.. apa pun Italy tetapppp menjadi poojaan hati mekchu..

ohh abg paolo maldini.. w/pun ko dah pencen, tapi aku tetap dgn Italy (since WC 1998).. opsss.. jgn ada yg nak kutuk kata mekchu dah tua!!

10 comments:

Capo Grande said...

sy pun risau juga mekchu...huhu...

tiefazatie said...

bese la tue mekchu..excited kan..hihi

Nida said...

Tak sabar nak tengok Spain beraksi..yeehhhaaa..

Sue... Nida dah dapat watermark tu... sangat-sanagt cantik... kem salam kat Eya ek..hehe

churalliya said...

capo : ko x yah concern lebih2 kat aku

tiefazatie : terlebih xcited

nida : wah, spain ye.. dah guna lom watermark tu?

.::WaNiE::. said...

laki ku tak layan bola jd agak selamat di situ

tp mintak2 la dia xbuang tebiat pulak

rozana said...

paolo maldini!!!
insan yg menggetarkan jantungku!!

churalliya said...

wanie : elok gak tu x layan bola.. lebih skit masa utk belek bini.. haha

rozana : gettarrrrrr... nnti nak wat special entry tu

~~@lyci@~~ said...

aduh mekchu, samolah dgn laki den..
dah siap ckp start ahad ni remote tv dia pegang huhu..

churalliya said...

alycia.. hahaha.. dah nmpk dah tu..

Anonymous said...

Jumaat la start bukan Ahad.. salah jadual tu hahahaha (gelak jahat)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...