@churalliya

Sunday, June 20, 2010

Untuk bapak najmi

kalo kat fesbuk dia pakai Bapak Gonjolong.. kalo kat umah kena lah pnggil bapak najmi..

pertama kali dlm sejarah, isteri mu ini berbesar hati buat special entry utk suami dia yg tersayang sempena Hari Bapa..

ucapan berbunga-bunga tidak dibenarkan dlm blog ini.. kita bunga2 kat rumah dah la ye.. hahaha..

Selamat Hari Bapak papa...

7 comments:

rozana said...

selamat hari bapa..(PAK)

rozana said...
This comment has been removed by the author.
mekchu said...

hahaha..
dia x perasan lagi ada wat entry ni kat sini.. wat entry je.. prezen ke apa ke, tak de.. haha..

~~@lyci@~~ said...

samat hari bapak...

alycia lak paksa en ajip tgk entry utk dia tu hahaha..

Muhammad Adam Rayyan said...

hepi fathers day uncle gonjolonggg

Anonymous said...

TQ mama
TQ everybody

NeenaAnuar said...

salam sue...

sorry sangat2 coz neena lambat order watermark tuuu... lately nie terlalu sibuk with families occasion... huhuhuu...

btw.. tadi neena dah email dah to Eya (eybizzonline) and I've copied that email to you as well! sorry once again yeah! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...