@churalliya

Thursday, July 15, 2010

Sungguh tak ku duga


mekchu baru je letak kan widget ni kat belog mekchu.. ala, widget kalo kita nak tau bp org tgh online & dari mana org tu akses belog kita tu.. tak smpai seminggu pun lagi.. biasala, kalo mood ada baru nak tmbah macam2.. kalo mood tgh ke laut tu, janji yg ado je la kan..

sekali, agak terkejut jugak la..

harus kaler oren.. sgt mecing..

belog mekchu yg setahun jering ni pun ada gak peminat.. alhamdulillah.. itu pencapaian terbaik la setakat ni.. lepas tu bila tgk blk terus turun 4, kekadang 5, kekadang 1 je.. kah kah kah.. sbb tu rasa mcm nak sgt tepek kan pencapaian terbaik itu kat sini..

mekchu janji, nombor tu akan ditingkatkan lagi tp konpem lah tak mampu menyaingi xiaxue mahu pun kak jemah.. hahahaa.. dorang tu level diva dah.. thanks uols.. muahsss...

8 comments:

~~@lyci@~~ said...

yeahh.. tahniah..
mmg pencapaian yg terbaik..
alycia pun average trafik dalam 50-100 aje.. kn tingkatkan lg ni.. tp ofkos lah kan xdpt setaraf ngan kak jemah huhu..

sweetsal said...

wah hebat tahniah..keep on berblogging dan rajin2 blogwalking..pasti trafik tinggi..betui2 tu..

.::WaNiE::. said...

weee byk tu kak

mekchu said...

alycia : trafiic per day tu mmg amat menyedihkan.. tetiba lak bleh 16 org online masa tu.. terus print screen..

sweetsal : ok, skang jugak mekchu blogwalking kat belog sweetsal

wanie : tak bleh lawan wanie lagik..

velasrizal said...

i pn dulu cmni gak mekchu..

Harga Petrol, Diesel, Gula Dan Gas Naik Mulai 16 Julai 2010

mekchu said...

apa petua?

rozana said...

mc sue; puan mmg x lrt nk bw bagai..nk tls belog sndiri pn terkial2..i serender u..
nti dh jd hot blogger jgn lupa kawan tau!!!heheh

mekchu said...

hahaha.. x de maknanya hot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...